JP Morgan, yatฤฑrฤฑmcฤฑlara Aฤustos ayฤฑnฤฑn geri kalanฤฑnda tedbirli davranmalarฤฑnฤฑ ve hisse senedi piyasasฤฑna geri dรถnmeyi dรผลรผnmeden รถnce gelecek aya kadar beklemelerini tavsiye etti.
JP Mogan stratejisti Mislav Matejka yaptฤฑฤฤฑ aรงฤฑklamada, Banka’nฤฑn ihtiyatlฤฑ duruลunu ve piyasada geri รงekilme olacaฤฤฑ รถngรถrรผsรผnรผ tekrarladฤฑ. Matejka, Fed’in para politikasฤฑnฤฑ gevลetmesi ve ABD’nin รin’den ithalata tarifeleri ertelemesi gibi adฤฑmlar gelmesi halinde Eylรผl ayฤฑnda piyasalarฤฑn hฤฑzlanabileceฤini vurguladฤฑ.
“Genel olarak piyasanฤฑn bulunduฤu seviyede, taktik olarak ihtiyatlฤฑ duruลumuzu sรผrdรผrรผyoruz” diye konuลan Matejka, “Hisse senedi piyasasฤฑnda cari geri รงekilmenin Mayฤฑs ayฤฑnda yaลanandan daha uzun sรผreli olacaฤฤฑna inanmฤฑyoruz. Ancak piyasaya girmek iรงin hala Eylรผl ayฤฑnฤฑn ilk yarฤฑsฤฑnฤฑ bekliyoruz” dedi.







