Cumhurbaลkanlฤฑฤฤฑ ฤฐletiลim Baลkanฤฑ Fahrettin Altun’un eลi Dr. Fatmanur Altun’un Tรผrk Hava Yollarฤฑ’ndan(THY) รผcret aldฤฑฤฤฑna iliลkin iddialarla ilgili olarak havayolu ลirketinden yapฤฑlan aรงฤฑklamada, THY’de Baฤฤฑmsฤฑz Yรถnetim Kurulu รyesi gรถrevi karลฤฑlฤฑฤฤฑnda herhangi bir รผcret veya maaล almadฤฑฤฤฑnฤฑ aรงฤฑkladฤฑ.
Fahrettin Altunโun “Eลim THY yรถnetim kurulu รผyeliฤinden herhangi bir รผcret almฤฑyor” iddiasฤฑnda bulunmasฤฑnฤฑn ardฤฑndan THY faaliyet raporunda Fatmanur Altun’un da aralarฤฑnda bulunduฤu yรถnetim kurulu รผyelerine รผcret รถdendiฤi ortaya รงฤฑktฤฑ. Fatmanur Altun ise รผcretin aylฤฑk 20 bin TL olduฤunu ancak bu รผcretten feragat ettiฤini sรถyledi.
THY aรงฤฑklama yaptฤฑ
ฤฐletiลim Baลkanฤฑ Fahrettin Altun’un eลi Dr. Fatmanur Altun’un Tรผrk Hava Yollarฤฑ’ndan(THY) รผcret aldฤฑฤฤฑna iliลkin iddialarla ilgili olarak havayolu ลirketinden yapฤฑlan aรงฤฑklamada, THY’de Baฤฤฑmsฤฑz Yรถnetim Kurulu รyesi gรถrevi karลฤฑlฤฑฤฤฑnda herhangi bir รผcret veya maaล almadฤฑฤฤฑnฤฑ duyurdu.
Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabฤฑndan bir aรงฤฑklama yapan THY Basฤฑn Mรผลaviri Yahya รstรผn, “Tรผrk Hava Yollarฤฑ A.O.’ya Baฤฤฑmsฤฑz Yรถnetim Kurulu รyesi olarak katkฤฑ saฤlayan Sayฤฑn Dr. Fatmanur Altun kendi talebi doฤrultusunda bu gรถrevi karลฤฑlฤฑฤฤฑnda ลirketimizden herhangi bir รผcret/maaล almamaktadฤฑr. Kamuoyunun bilgisine sunarฤฑz” dedi.






