KapitalFX Araลtฤฑrma Uzmanฤฑ Enver Erkan, Ali Koรง’un Fenerbahรงe baลkanlฤฑฤฤฑna adaylฤฑฤฤฑnฤฑ aรงฤฑklamasฤฑnฤฑn ardฤฑndan, hissede yaลanan geliลmeleri deฤerlendirdi.
1907 Fenerbahรงeliler Derneฤiโne konuลan Ali Koรงโun 2018 Mayฤฑs ayฤฑndaki olaฤan kongrede ลartlar ne olursa olsun baลkanlฤฑฤa aday olacaฤฤฑnฤฑ aรงฤฑklamasฤฑ ile beraber Fenerbahรงe hisseleri seans aรงฤฑlฤฑล itibariyle en รงok deฤer kazanan endeks hisselerinden birisi oldu. Seans iรงerisinde Fenerbahรงe hisseleri 39,90 TL ile, 2016/03 bilanรงosunun aรงฤฑklandฤฑฤฤฑ 11 Ekim gรผnรผnden sonraki en yรผksek seviyesini gรถrdรผ. Hatฤฑrlanacaฤฤฑ gibi, Fenerbahรงe 2016/03 bilanรงolarฤฑnda kara geรงmiลti. Seans iรงinde test edilen seviyelerin daha รถnce 2 defa denenmiล direnรงler olduฤunu gรถrmekteyiz.
Ali Koรงโun Baลkanlฤฑk adaylฤฑฤฤฑ, bir sรผredir mevcut yรถnetimden ve sahada alฤฑnan baลarฤฑsฤฑz sonuรงlardan duyulan memnuniyetsizliฤi dรผลรผndรผฤรผmรผzde pozitif bir haber olarak deฤerlendirilebilir. Aynฤฑ zamanda Ali Koรงโun รถnceki baลarฤฑlฤฑ yรถneticilik deneyimleri ile camia ve taraftar iรงinde de sevilen bir kiลi olmasฤฑ itibariyle bu gรถrevi Aziz Yฤฑldฤฑrฤฑmโdan sonra en iyi ลekilde yerine getirecek kiลi olarak gรถrรผlmesini de ekleyebiliriz. Aday olduฤunda da bรผyรผk bir destek gรถrecektir. Son 2 yฤฑldฤฑr beklentilerin altฤฑnda kalan futbol takฤฑmฤฑnฤฑn da yรถnetim deฤiลikliฤi ile รงฤฑkฤฑลa geรงmesi beklentisi var. Genel gidiลatฤฑn dรผzelmesi iรงin deฤiลim gerektiฤi gรถrรผลรผ hakim.
Bir dip not olarak; Ali Koรงโun Baลkan adaylฤฑฤฤฑnฤฑ Mayฤฑs 2018โde gerรงekleลmesi beklenen olaฤan kongre iรงin olduฤunu belirtelim. Yani bu bir olaฤanรผstรผ kongre รงaฤrฤฑsฤฑ deฤildir. Mevcut yรถnetim gรถrevine devam ediyor ve edecek.







