Fenerbahçe Yanal ile sözleşme imzaladı

Fenerbahçe Yanal ile sözleşme imzaladı

Fenerbahçe Spor Kulübü teknik direktör Ersun Yanal ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Yanal'a sezon başına 1 milyon 750 bin dolar ödeme yapılacak

A+A-

Fenerbahçe Spor kulübü teknik direktör Ersun Yanal ile iki yıllık sözleşme imzaladı. Dün kulüp tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamada, Ersun Yanal ile 2 yıllık sözleşme için prensip anlaşmasına varıldığını ve sözleşmenin bugün medyaya açık olarak, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda yapılacağı açıklanmıştı. Fenerbahçe taraından bugün KAP'a gönderilen açıklamada söz konusu sözleşmenin imzalandığı ve sezon başına Ersun Yanal'a 1 milyon 750 bin dolar edeneceği belirtildi. Fenerbahçe tarafından KAP'a gönderilen açıklama şu şekilde:

"Teknik Direktörümüz Sayın Ersun Yanal ile 2 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme karşılığı sezon başına ödenecek tutar 1.750.000 $.dır.  "


YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.