Fenerbahçe yeni formalarını tanıttı

Fenerbahçe yeni formalarını tanıttı

Fenerbahçe önümüzdeki sezonda giyeceği formaları 19 Temmuz (19.07) Dünya Fenerbahçeliler Günü’nde tanıttı. Adidas ve Fenerium’un ortak çalışması ile tasarlanan formalar Diego Ribas, Gökhan Gönül ve Caner Erkin’in katılımıyla tanıtıldı

A+A-

Fenerbahçe önümüzdeki sezonda giyeceği formaları 19 Temmuz (19.07) Dünya Fenerbahçeliler Günü’nde tanıttı. Adidas ve Fenerium’un ortak çalışması ile tasarlanan formalar Diego Ribas, Gökhan Gönül ve Caner Erkin’in katılımıyla tanıtıldı.

Ana hatlarıyla Fenerbahçe’nin klasik çizgili formasının özelliklerini taşıyan formalarda”Efsane Sensin” sloganı olacak. Fenerbahçe’nin deplasmanda giyeceği beyaz renkli formalarda ise ince lacivert çizgiler olacak. Alternatif olarak tasarlanan üçüncü formalar ise mavi renk .

Fenerbahçe’nin yeni formaları 129 TL’den Fenerium ile Adidas mağazalarında ve internet üzerinden satışa sunulmaya başladı. İç sahada giyilecek çubuklu formalar aynı zamanda Adidas’ın yurtdışı mağazalarında da satılacak
 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.