Fenerbahçe'de yeni dönem

Fenerbahçe'de yeni dönem

Ersun Yanal ile yollarını ayıran Fenerbahçe, İsmail Kartal ile sözleşme imzalayacak

A+A-

Teknik direktör Ersun Yanal ile yollarını ayıran Fenerbahçe, yeni teknik direktörünü seçti. Kulüpten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen bilgiye göre yeni teknik direktör İsmail Kartal oldu. Fenerbahçe İsmail Kartal ile bugün saat 16:00'da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü'nde sözleşme imzalayacak. Açıklamada sözleşmenin süresi ve parasal tutarı ile ilgili bilgi verilmedi. Bu bilgilerin toplantı sırasında açıklanması bekleniyor.

İsmail Kartal  4 yıldır Fenerbahçe'de antrenörlük yapıyordu. 2010-2011 sezonunda Aykut Kocaman'ın yardımcılığına başlayan ve geçen sezon da Ersun Yanal'ın yardımcılığını yapan Kartal, 10 yıl formasını giydiği sarı lacivertli takımın yeni hocası oldu. İsmail Kartal, 2 kez Türkiye 21 Yaş Altı Millî Futbol Takımı ve 5 kez Türkiye Millî Futbol Takımı forması olmak üzere toplam 7 kez milli formayı giydi.


YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.