Filecoin Token fiyatı 20 doları aşmaya hazır mı?

Filecoin Token fiyatı 20 doları aşmaya hazır mı?

Filecoin Token fiyatı 2024 sona ermeden 20 doların ötesine geçmeye hazır mı?

A+A-

Filecoin, insanlıkla ilgili en önemli bilgileri depolamayı amaçlayan merkezi olmayan bir depolama sistemi. Blok zincirinin yerel para birimi olan FIL kullanılarak yapılan işlemlerle katılımcılar tarafından yapılan taahhütleri kaydeden bir blok zinciri tarafından desteklenen açık bir protokol.
Platform, geliştiricilerin Dropbox veya iCloud gibi dosya depolama hizmetleri oluşturma fırsatına sahip olduğu topluluk tarafından yönetiliyor. Merkezi bulut sunucularının aksine Filecoin, verilerin bütünlüğünü korumak için merkezi olmayan doğasından yararlanırken, kolayca geri alınabilir ve sansürlenmesi zor hale getirir.

Filecoin protokolü yakın zamanda ekosistemde yeni bir kamu malı tasarım ve geliştirme ekibi olan FilOz'u tanıttı. Görevleri, Filecoin ağının kullanımını güvence altına almak, yükseltmek ve genişletmek. 2024 yılının ilk çeyreğinde, SushiSwap ve Uniswap gibi yeni DEX'ler, Oku ticareti yoluyla Filecoin L1'e geldi ve bu da zincirler arası takasları artırırken, Glif gibi FIL kiralama platformları katılım oranlarında tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Filecoin, TVL'deki artışla birlikte genel gelirde bir düşüş gösteriyor. İşlemlerde bir konsolidasyon sergiliyor. FIL bir konsolidasyon bölgesinde ancak yeni bir zirveye işaret edebilir.


İlgili Haberler