Fitch, Almanya ve İspanya'nın notunu teyit etti

Fitch, Almanya ve İspanya'nın notunu teyit etti

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, İspanya ve Almanya'nın , Moody's Norveç'in kredi notlarını teyit etti. Moodys ayrıca Ukrayna'nın notunu yükseltti.

A+A-

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, İspanya ve Almanya'nın kredi notlarını teyit etti.

Fitch'ten yapılan açıklamaya göre, Ülkenin uzun dönem yabancı ve  yerel para cinsinden kredi notu 'AAA' olarak teyit edildi. Kredi notunun görünümünün 'Durağan' olarak devam etmesine karar verildi.

Fitch İspanya'nın uzun dönem yabancı ve  yerel para cinsinden kredi notu 'A-' ise olarak teyit etti ve kredi notunun görünümü 'Durağan' olarak belirledi.

Bir başka kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, ise Norveç'in kredi notunu teyit ederken Ukrayna'nın notunu yükseltti. Norveç'in kredi notunu 'Aaa'  olarak teyit eden Moody's, görünümü 'Durağan' olarak belirledi.Moody's, Ukrayna'nın kredi notunu notu  ise 'Caa1'den 'B3'e çıkardı. Kredi notunun görünümü 'Pozitif'ten 'Durağan'a revize etti.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.