Galatasaray 3 transferini peş peşe açıkladı

Galatasaray 3 transferini peş peşe açıkladı

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray üst üste 3 transfer birden açıkladı.

A+A-

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray üst üste 3 transfer birden açıkladı. Önce Ryan Babel'i duyuran sarı kırmızılılar ardından Adem Büyük ve Valentine James Ozornwafor transferlerini duyurdu. Galatasaray futbolculara ödenecek ücretlerle ilgili KAP'a bildirimde bulundu.

Spor Toto Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray, Adem Büyük, Ryan Babel ve Valentine James Ozornwafor transferlerini resmen açıklandı.

Son iki sezondur Evkur Yeni Malatyaspor’da forma giyen 31 yaşındaki Adem Büyük ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Galatasaray, tecrübeli futbolcuya 2019-20 sezonu için 3,5 milyon TL, bir sonraki sezon için de 4 milyon TL verecek.

32 yaşındaki Ryan Babel ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Galatasaray, Hollandalı futbolcuya da imza parası olarak 2 milyon Euro ödedi.

Babel’e yıllık 2,5 milyon Euro sabit ücret ödeyecek olan Galatasaray’ın son transfer bombası ise 20 yaşındaki Nijeryalı stoper Valentine James Ozornwafor oldu.

Etiketler : ,

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.