Avrupa kupalarฤฑndan 1+1 yฤฑl menedilme cezasฤฑyla karลฤฑ karลฤฑya kalan G.Saray’ฤฑn, รถnceki gรผn UEFAโya yaptฤฑฤฤฑ savunmanฤฑn detaylarฤฑ ortaya รงฤฑktฤฑ.
Galatasaray Baลkanฤฑ Dursun รzbek รถnderliฤinde yapฤฑlan savunmada UEFA Hakimler Kurulu,โSezon sonunda zararฤฑ 10 milyon euroya indireceฤiz. Size garanti veriyoruz. Cezayฤฑ erteleyin. Yapmazsak o zaman yaptฤฑrฤฑm uygularsฤฑnฤฑz. CAS’a bile gitmeyizโ denilerek iknaya รงalฤฑลฤฑldฤฑ.
UEFA’nฤฑn bu savunmaya sฤฑcak baktฤฑฤฤฑ, cezanฤฑn +1’lik bรถlรผmรผnรผ kaldฤฑracaฤฤฑ ve kalan 1 yฤฑllฤฑk cezayฤฑ da erteleyeceฤi kulislerde konuลuluyor. Geรงtiฤimiz yฤฑl itibariyle 55.8 milyon euro olan zarar, 15 milyon euroya รงekilmiล durumda.
UEFA, mayฤฑs ayฤฑnฤฑn sonunda kadar zararฤฑn 10 milyon euronun altฤฑna inmesini istiyor. Yรถnetim bu rakama rahatlฤฑkla ulaลacaฤฤฑnฤฑ dรผลรผnรผyor. 1 hafta sonra aรงฤฑklanacak kararda olumsuz bir sonuรง รงฤฑktฤฑฤฤฑ takdirde Sarฤฑ-Kฤฑrmฤฑzฤฑlฤฑ yรถnetiminin CAS’a gideceฤi biliniyor.







