Galatasaray’a kayyฤฑm davasฤฑnda karar verildi

Galatasarayโ€™a kayyฤฑm atanmasฤฑyla ilgili dava reddedildi
Galatasaray'a kayyฤฑm davasฤฑnda karar verildi Borsatek

Galatasarayโ€™a kayyฤฑm atanmasฤฑyla ilgili dava reddedildi DuruลŸma sonrasฤฑnda ฤฐstanbul Adalet Sarayฤฑ รถnรผnde basฤฑn mensuplarฤฑna konuลŸan avukat ร–mer Faruk Kฤฑrkbฤฑyฤฑk, “Neticenin bรถyle olabileceฤŸini biliyorduk.

BORSATEK.COM'u รถncelikli haber kaynaฤŸฤฑnฤฑz olarak ekleyin
Borsa, dรถviz, altฤฑn, kripto ve piyasa haberlerinde en gรผncel ve gรผvenilir kaynaฤŸa an be an ulaลŸฤฑn.
+ Ekle

ร‡รผnkรผ ortada kayyum atanmasฤฑ, Galatasaray Spor Kulรผbรผ’nรผn seรงime gitmesi iรงin bir gerekรงe yok” dedi.

Fotomaรง’ta yer alan habere gรถre, ร–mer Faruk Kฤฑrkbฤฑyฤฑk, ลŸunlarฤฑ sรถyledi;

“Bugรผn burada gรถrรผlmekte olan davanฤฑn hukuki niteliฤŸi Galatasaray Spor Kulรผbรผ DerneฤŸi’ne kayyum atanmasฤฑna iliลŸkin bir davaydฤฑ. Hukuki olarak nitelendirmek gerekirse bu ลŸekilde. Galatasaray yรถnetiminin seรงime gitmesi iรงin mahkemeye yapฤฑlmฤฑลŸ bir baลŸvuru vardฤฑ. Yรถnetim olarak bu davaya mรผdahil olduk, mรผdahale talebimiz kabul edildi. ฤฐlk duruลŸmada da karar รงฤฑktฤฑ ve kayyum atanmasฤฑ talebi reddedildi. Neticenin bรถyle olabileceฤŸini biliyorduk. ร‡รผnkรผ ortada kayyum atanmasฤฑ, Galatasaray Spor Kulรผbรผ’nรผn seรงime gitmesi iรงin bir gerekรงe yok. Mevcut tedbirler, hukuki gerekรงeler yรถnetimin ve denetim kurulunun gรถrevinin baลŸฤฑnda olduฤŸunu gรถsteriyor. Arzumuz ve Galatasaray Spor Kulรผbรผnรผn dileฤŸi, sportif baลŸarฤฑya, Galatasaray’ฤฑn gerรงek sorunlarฤฑna odaklanฤฑp bu tarz suni gรผndemlere yer vermemek. Bu tarz konular yerine baลŸarฤฑya odaklanmak istiyorlar. Biz de bu gayretlerine destek olmak iรงin elimizden geleni yapฤฑyoruz” dedi.

‘Seรงim tehlikesi devam etmiyor. Kayyum tehlikesi yok. ลžu anda yรถnetim gรถrevinin baลŸฤฑndadฤฑr. ร–zenle bu tarz karลŸฤฑsฤฑna รงฤฑkarฤฑlmaya รงalฤฑลŸฤฑlan engellere meydan okumakta, karลŸฤฑ durmaktadฤฑr. Bizim Galatasaray Spor Kulรผbรผ olarak hedefimiz sportif baลŸarฤฑ, mali denge. Bu aรงฤฑdan hiรงbir engele boyun eฤŸmeyeceฤŸini yรถnetimin sรถyleyebilirim. Dava Galatasaray Spor Kulรผbรผne karลŸฤฑ aรงฤฑlmฤฑลŸ bir dava. Yรถnetim kurulu รผyeleri olarak bu davaya mรผdahale talebinde bulunduk. ร‡รผnkรผ aรงฤฑlan davanฤฑn sonuรงlar yรถnetim kurulu รผyelerini etkileyecek. Her ลŸeyin baลŸฤฑnda Galatasaraylฤฑ taraftarlarฤฑ, spor kulรผbรผ camiasฤฑnฤฑ etkileyecek. Bu sebeple mรผdahale talebinde bulunduk. Mahkeme de kabul etti. ฤฐlk duruลŸmada kararฤฑnฤฑ verdi.”

Avukat ร–mer Faruk Kฤฑrkbฤฑyฤฑk, son olarak Denetim Kurulu’nun tedbirinin, yรถnetimin baลŸvurusu neticesinde kalkmasฤฑna iliลŸkin de, ”Dava sรผreci devam etmekte. Yรผrรผrlรผkte olan ihtiyati tedbirler var. Bu ihtiyati tedbirler hem yรถnetim kurulunu hem denetim kurulunu kapsayacak nitelikte. TรผzรผฤŸรผn seรงime gitmeye iliลŸkin maddesinin yรผrรผrlรผlรผฤŸรผ durdurulmuลŸ durumda. Bu sebepten dolayฤฑ da hiรงbir ลŸekilde seรงime gidilmesi zorunluluฤŸu yoktur” ifadelerini kullandฤฑ.

Canlฤฑ Dรถviz Kurlarฤฑ

AdAlฤฑลŸ โ‚บSatฤฑลŸ โ‚บDฤŸลŸ.%
DOLAR 47.531747.55760.03%
EURO 54.73954.78430.03%
JAPON YENฤฐ 3.3023.3120.09%
ฤฐSVฤฐร‡RE FRANKI 58.666358.7210.05%
STERLฤฐN 63.859663.93480.02%
ร‡ฤฐN YUANI 7.03347.03690.03%
RUS RUBLESฤฐ 0.58850.58950.4%

Canlฤฑ Altฤฑn Fiyatlarฤฑ

Canlฤฑ Kripto Paralar

KriptoSonDฤŸลŸ. (%)
Bitcoin 63526.75 0.1109%
Ethereum 1855.83 -1.279%
Tether USDt 1.00 0.0233%
BNB 589.26 0.3258%
Solana 73.40 -0.1126%
USDC 1.00 -0.0051%
XRP 1.07 -0.8306%
Dogecoin 0.07 -0.5337%
Toncoin 1.41 -0.635%
Cardano 0.19 2.4826%
Shiba Inu 0.00 2.2644%
Avalanche 6.56 -0.2195%

KรถลŸe Yazarlarฤฑ

Reklam