Garanti Bankası üst yönetiminde değişiklik

Garanti Bankası üst yönetiminde değişiklik

Garanti Bankası üst yönetiminde yapılan değişiklik banka tarafından KAP'a açıklandı

A+A-

Garanti Bankası üst yönetiminde değişiklik yapıldı.Banka'dan konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
"Bankamız Yetenek ve Kültür Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütmekte olan Sn. Osman Tüzün Şubat ayı sonu itibari ile görevinden ayrılacağını Bankamıza iletmiş bulunmaktadır. Sn. Tüzün'ün ayrılmasından sonra bu görevi halen Müşteri Çözümleri ve Dijital Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcımız olan Sn. Didem Dinçer 
Başer üstlenecektir. Sn. Başer'in görev değişikliği nedeni ile boşalacak olan Müşteri Çözümleri ve Dijital Bankacılık'tan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine ise Garanti Ödeme Sistemleri A.Ş.'de Genel Müdürlük görevini yürütmekte olan Sn. Işıl Akdemir Evlioğlu atanacaktır.

Bankamız Üst Yönetimi'nde yapılacak bu görev değişiklikleri mevzuattan kaynaklı onay süreçleri tamamlandıktan sonra gerçekleştirilecektir."


YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.