Getir, Tottenham’a sponsor oldu

Getir, Tottenham’a sponsor oldu

Bu yıl ocak ayında İngiltere'de hizmet vermeye başlayan Getir, Premier Lig kulüplerinden Tottenham Hotspur ile üç yıllık sponsorluk anlaşmasına imza attı. Getir, İngiliz kulübünün ‘global sponsoru’ olacak.

A+A-

İngiltere’nin başkenti Londra'da hizmet vermeye başlamasının ardından kısa sürede Birmingham, Manchester, Brighton, Cardiff, Liverpool ve Bristol'da da faaliyete geçerek İngiltere pazarına da yayılan Getir, Premier Lig'in önde gelen futbol kulüplerinden Tottenham Hotspur'un üç yıl boyunca ‘global sponsoru’ oldu.

Tottenham ile yapılan bu anlaşma, Getir'in İngiltere'deki ilk sponsorluk anlaşması.

Tottenham ile imzaladıkları anlaşma ile ilgili konuşan Getir Birleşik Krallık Genel Müdürü Turancan Salur, “Market teslimatı süresini dakikalara indirgeyerek dünyada bir ilki gerçekleştirdik. Sahada olduğu gibi bizim için de her saniyenin önemi büyük. Bu doğrultuda, son teknoloji bir hizmet sunmaya ve taraftarlar için benzersiz deneyimler yaratmaya odaklanıyoruz” şeklinde konuştu.

Tottenham Hotspur Ticari Genel Müdür Yardımcısı Todd Kline ise ilerleyen yıllarda Getir ile çalışmayı sürdürmeyi hedeflediklerini belirtti.

Kline, "Getir ile yeni ortaklığımızı duyurmaktan mutluluk duyuyoruz ve Birleşik Krallık ve Avrupa'da yakaladıkları hızlı büyümelerinde yanlarında olmak için heyecanlıyız. Önümüzdeki yıllarda Getir ekibiyle yakın bir şekilde çalışmayı dört gözle bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Etiketler : , ,