Gökçek, tek tek hedef gösterdi

Gökçek, tek tek hedef gösterdi

Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek, kendi televizyon kanalında ‘Barış İçin Akademisyenler‘in sosyal medya paylaşımlarını aktararak tek tek hedef gösterdi.

A+A-

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek, ‘Barış İçin Akademisyenler‘in sosyal medya paylaşımlarını aktararak tek tek hedef gösterdi.

Osman Gökçek'in sahibi olduğu Beyaz TV’de, ‘Bu suça ortak olmayacağız’ başlıklı bildiriyi imzalayan akademisyenlerden bazılarını seçip 'hedef gösterdi':

Gökçek, bir akademisyenin paylaşımını elindeki çubukla ekranda gösterip, “Bak paylaştığı fotoğraflara bak, bunların ağzı falan hep maskeli, yüzlerinde baretler. Bunlar bu tip kişiler, bunlar hep eylemlerin içerisinde bulunan kişiler, bunlar hep öğretim üyesi” ifadelerini kullandı.

Akademisyenleri, bilhassa babası Melih Gökçek’in ‘yıldızının barışmadığı’ ODTÜ’den seçtiği görülen Gökçek, “Hepiniz sıkıştınız. Şimdi gittiniz devletten koruma istediniz. Katil dediğiniz devletten koruma istiyorsunuz” diye konuştu.

Akademisyenlerin ismini ve paylaşımlarını ısrarla tekrarlayan Gökçek, “İhanet bildirisine imza atan B.B. oyunu HDP’ye vermiş”, “ODTÜ’lü akademisyen K. İ. Türk polisi için bakın ne demiş?” gibi ifadeler kullandı.

Beyaz TV’nin internet sitesi Beyaz Gazete, daha önce de akademisyenlerin fotoğraflarını ‘İşte O 1100 Akademisyen’ başlığıyla tek tek paylaşmıştı.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.