Google CEO’su Sundar Pichai, elinde bulunan ve bu yฤฑl รผzerindeki kฤฑsฤฑtฤฑn kalkacaฤฤฑ hisseleri karลฤฑlฤฑฤฤฑnda tarihin en yรผksek primi olan 380 milyon dolar alacak.
Hindistanlฤฑ Pichai’ye 2014’te verilen 353 bin 939 adet hissenin deฤeri geรงtiฤimiz hafta itibarฤฑyla 380 milyon dolarฤฑ buluyor. Google tarafฤฑndan gerรงekleลtirilecek olan bu prim son yฤฑllarda halka aรงฤฑk bir ลirket tarafฤฑndan bir kiลiye yapฤฑlan en bรผyรผk รถdeme olarak gรถze รงarpฤฑyor.
Sรถz konusu hisselerin deฤer artฤฑลฤฑ ise yรผzde 90’a ulaลtฤฑ. Aynฤฑ dรถnemde S&P’nin deฤer artฤฑลฤฑ yรผzde 39 olarak gerรงekleลti. Google’un sรถzcรผsรผ Winnie King ise konuyla ilgili herhangi bir aรงฤฑklama yapmadฤฑ. 2012’de Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg 2.28 milyar dolar, 2016’da ise Tesla’nฤฑn CEO’su Elon Musk 1.34 milyar dolarlฤฑk prim almฤฑลtฤฑ.
Google’ฤฑn kaptanฤฑ bu yฤฑl 380 milyon dolar prim alacak
Google CEO`su Sundar Pichai, elinde bulunan ve bu yฤฑl รผzerindeki kฤฑsฤฑtฤฑn kalkacaฤฤฑ hisseleri karลฤฑlฤฑฤฤฑnda 380 milyon dolar prim alacak.







