Gözde Girişim: Turkcell ile ortaklık yok

Gözde Girişim: Turkcell ile ortaklık yok

Ülker Grubu, Turkcell ile ortaklık haberleri üzerine yaptığı açıklamada ortaklığın söz konusu olmadığını ancak şartlı fnansman görüşmeleri yapıldığını belirtti

A+A-

Gözde Girişim telekomünikasyon sektöründe yapılandırılmış şartlı finansman sağlama görüşmeleri yürüttüğünü ancak ortak olmak suretiyle yatırım yapma planı bulunmadığını açıkladı.

Gözde Girişim'den KAP'a yapılan açıklamada, "Şirketimiz yatırım politikası paralelinde finansal veya operasyonel yapılandırma ihtiyacı olan fırsatları devamlı araştırmaktadır. Ancak telekomünikasyon sektörüne ortak olmak suretiyle yatırım yapma planı bulunmamaktadır. Yapılandırılmış şartlı finansman sağlama görüşmeleri yapılmaktadır" denildi.

Açıklamanın ardından seansa artıda başlayan Gözde Girişim hisseleri 3 liraya kadar geriledikten sonra saat 1008 itibariyle yüzde 2.45 kayıpla 3.19 liradan işlem görüyor.

Bu haber toplam 2017 defa okunmuştur

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.