Gülen'den, Sedat Peker açıklaması

Gülen'den, Sedat Peker açıklaması

Sedat Peker’in "Gülen bana isminin yazıldığı ve sadece 10 kişide bulunan saatten gönderdi" açıklamasına Fethullah Gülen’den yanıt geldi

A+A-

Sedat Peker’e Fethullah Gülen’den yanıt geldi Gazeteci Emre Uslu'nun "mafya" sözlerine tepki olarak Uslu'nun cemaat gazetecisi olduğunu iddia eden Sedat Peker'in Fethullah Gülen'in kendisine saat hediye ettiği yönündeki açıklamasına Gülen'den yalanlama geldi.

Fethullah Gülen’in kendisine saat hediye ettiğini açıklayan Sedat Peker’e Gülen’den yanıt geldi. Emre Uslu'nun Sedat Peker'e “mafya” demesinin ardından Peker, "Eğer ki ben mafyaysam hocaefendinin isminin yazdığı ve sadece 10 tane olan altın saatten bana neden hediye yolladınız" diye açıklamada bulunmuştu. Sedat Peker’in bu sözlerinin ardından Gülen’in hediye ettiği öne sürülen “10 saat” tartışması başladı.

Gülen’in avukatları Twitter’da açıklama yaparak Sedat Peker’i yalanladı. Peker’e saat hediye edilmesini iddia edilen açıklamada, “Sayın Fetullah Gülen tarafından Sedat Peker’e altın saat ya da başka bir hediye gönderilmesi söz konusu değildir” denildi.

Etiketler : , , ,

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.