Urfa’nฤฑn Harran ฤฐlรงe Belediyesi, 15 Temmuz gecesi yaลanan darbe giriลimini unutturmamak iddiasฤฑyla ilรงenin giriลine ‘tank durduran Recep Tayyip Erdoฤan’ anฤฑtฤฑ dikti.
ฤฐlรงeye giriล ve รงฤฑkฤฑล yapanlarฤฑn gรถrebileceฤi ลekilde dikilen anฤฑtta, Cumhurbaลkanฤฑ Erdoฤan, tankฤฑn namlusunun รถnรผnde saฤ eliyle dur iลareti yaparken gรถrรผlรผyor.
โSosyal medyada da รงokรงa paylaลฤฑlan anฤฑtta tankฤฑ durdurmaya รงalฤฑลan iki kiลi ve รผzerinde Tรผrk bayraฤฤฑ aรงan รผรงรผncรผ bir kiลi bulunuyor.
Harran Belediye Baลkanฤฑ Mehmet รzyavuz, “Biz de diktiฤimiz bu anฤฑtla milletimizin yazdฤฑฤฤฑ bรผyรผk destanฤฑ รถlรผmsรผzleลtirmek istedik. ลehrin giriลine diktiฤimiz anฤฑt, Harran’a gelip gidenlere o geceyi unutturmayacak. รlkemize yapฤฑlan ihaneti, hainlere karลฤฑ bir ve beraber olmanฤฑn ne kadar รถnemli olduฤunu bizlere her daim hatฤฑrlatacak” dedi.
Anฤฑtฤฑn resmi aรงฤฑlฤฑลฤฑnฤฑn referandumdan sonra yapฤฑlacak







