HKTM'nin iştirakine otomasyon sistemi siparişi 

HKTM'nin iştirakine otomasyon sistemi siparişi 

Hidropar A.Ş. (HKTM) iştiraki olan Makers Makine'nin önde gelen beyaz eşya ve soğutma ekipmanları üreticisi bir firmadan sipariş aldığını duyurdu. 

A+A-


Hidropar A.Ş. iştiraki olan Makers Makine'nin önde gelen beyaz eşya ve soğutma ekipmanları üreticisi bir firmadan sipariş aldığını duyurdu. 

Hidropar Hareket Kontrol Teknolojileri Merkezi Sanayi ve Ticaret A.Ş. iştiraki olan Makers Makine'nin önde gelen beyaz eşya ve soğutma ekipmanları üreticisi bir firmadan 1 milyon 518 bin 878 euro sipariş aldığını duyurdu. 

HKTMN'nin Makers Makine Ekipmanları ve Robotik Sistemler Sanayi ve Ticaret A.Ş.'de yüzde 67 oranında payı bulunuyor.  HKTM'nin bünyesindeki çekirdek ekibin önderliğinde kurulmuş olan Makers, özellikle beyaz eşya fabrika otomasyonu alanında faaliyet gösteriyor. 

HKTM'nin KAP'ta yer alan açıklamasında şöyle denildi: 

"Şirketimiz bağlı ortağı Makers Makine Ekipmanları ve Robotik Sistemler Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, beyaz eşya ve soğutma alanında lider müşterisinden son teslimatı 10 Ocak 2025 tarihinde yapmak üzere robotlu montaj ve paletleme otomasyonu sistemleri siparişi almıştır. Sipariş bedeli 1.581.878 € dur.

Makers, Türkiye ve tüm Dünya'da iş yapabilme becerisine ve sektörel birikime sahip HKTM'nin bünyesinde başarılı projelere imza atan çekirdek ekibin önderliğinde kurulan ve özellikle beyaz eşya fabrika otomasyonu alanında yoğunlaşarak dünya çapında büyük otomasyon projelerine imza atma hedefi ile organize olan ve hızla büyüyen şirketin sermayedeki payı % 67 olan bir grup şirketidir."

İlgili Haberler