Hükümetin Emniyet'teki operasyonu sürüyor

Hükümetin Emniyet'teki operasyonu sürüyor

4 ilin emniyet müdürü değişti. Dink cinayeti nedeniyle hakkında çeşitli iddialar bulunan İstihbarat eski Daire Başkanı olan Emniyet Teftiş Kurulu Başkanı Ramazan Akyürek ise açığa alındı.

A+A-

Giresun, Muğla, Sivas ve Van emniyet müdürlerinin görevden alınarak yerlerine yeni atamalar yapılmasına dair karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hrant Dink cinayeti nedeniyle hakkında çeşitli iddialar bulunan İstihbarat eski Daire Başkanı olan Emniyet Teftiş Kurulu Başkanı Ramazan Akyürek ise açığa alındı.

Resmi Gazete'nin 15 Mart tarihli sayısında yer alan atama kararına göre, Giresun Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, Muğla Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, Sivas Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay ve Van Emniyet Müdürü Ümit Yurdakul görevden alındılar.

Giresun Emniyet Müdürlüğüne Polis Başmüfettişi Uğur Öztürk, Muğla Emniyet Müdürlüğüne Polis Başmüfettişi Veysal Tipioğlu, Sivas Emniyet Müdürlüğüne Polis Başmüfettişi Turgay Çalışkan ve Van Emniyet Müdürlüğüne de Polis Başmüfettişi Mahmut Karaaslan atandı.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.