Giresun, Muฤla, Sivas ve Van emniyet mรผdรผrlerinin gรถrevden alฤฑnarak yerlerine yeni atamalar yapฤฑlmasฤฑna dair karar Resmi Gazete’de yayฤฑmlandฤฑ.
Hrant Dink cinayeti nedeniyle hakkฤฑnda รงeลitli iddialar bulunan ฤฐstihbarat eski Daire Baลkanฤฑ olan Emniyet Teftiล Kurulu Baลkanฤฑ Ramazan Akyรผrek ise aรงฤฑฤa alฤฑndฤฑ.
Resmi Gazete’nin 15 Mart tarihli sayฤฑsฤฑnda yer alan atama kararฤฑna gรถre, Giresun Emniyet Mรผdรผrรผ Hikmet Bulak, Muฤla Emniyet Mรผdรผrรผ Ahmet Akbal, Sivas Emniyet Mรผdรผrรผ Selรงuk Kฤฑzฤฑlay ve Van Emniyet Mรผdรผrรผ รmit Yurdakul gรถrevden alฤฑndฤฑlar.
Giresun Emniyet Mรผdรผrlรผฤรผne Polis Baลmรผfettiลi Uฤur รztรผrk, Muฤla Emniyet Mรผdรผrlรผฤรผne Polis Baลmรผfettiลi Veysal Tipioฤlu, Sivas Emniyet Mรผdรผrlรผฤรผne Polis Baลmรผfettiลi Turgay รalฤฑลkan ve Van Emniyet Mรผdรผrlรผฤรผne de Polis Baลmรผfettiลi Mahmut Karaaslan atandฤฑ.







