Hürriyet'te deprem, Berberoğlu gitti

Hürriyet'te deprem, Berberoğlu gitti

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Enis Berberoğlu, gazete ile yollarını ayırdı. Karar, Vuslat Doğan Sabancı tarafından duyuruldu

A+A-

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Enis Berberoğlu gazeteyle yollarını ayırdı. Vuslat Doğan Sabancı'nın haberi duyurmasının ardından Sabancı ve Berberoğlu, çalışma arkadaşlarına bir konuşma yaparak veda etti.

Berberoğlu yaptığı konuşmasında, "Şu an sadece evime gitmek istiyorum, 5 yıllık Hürriyet maceramda bana verdiğiniz destek için hepinize teşekkür ederim" dedi. Enis Berberoğlu ayrıca, henüz herhangi bir planının olmadığını ve biraz dinlenmeyi düşündüğünü söyledi. Berberoğlu'nun veda konuşmasının ardından, Vuslat Doğan Sabancı Berberoğlu'na teşekkür etti.  

Gazeteciliğe 1981 yılında Dünya gazetesinde başlayan Enis Berberoğlu. CNN Türk ekonomi müdürü, Hürriyet ve Radikal gazetelerinde yazar olarak çalıştı.

29 Aralık 2009 itibari ile Ertuğrul Özkök'ten görevi devralarak Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliğine getirildi.

Etiketler : , , , , ,

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.