İhracat rakamı 155 milyar doların üzerine çıkacak

İhracat rakamı 155 milyar doların üzerine çıkacak

Ekonomi Bakanlığı tarafından TİM'in organizasyonuyla ilk kez düzenlenen Marka Türkiye Konferansında konuşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci "Yıl sonu itibarıyla orta vadeli programdaki 153 milyar dolarlık ihracat rakamını 155 milyar dolara çıkaracağız" dedi

A+A-

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, yıl sonu itibarıyla ihracatın 155 milyar doların üzerine çıkacağını ve bunun büyümeyi destekleyeceğini belirterek, "Yıl sonu ile orta vadeli programdaki yüzde 4.4'lük büyümemizin daha üzerinde bir büyüme elde edeceğiz" dedi.

Zeybekci, "Yıl sonu itibarıyla orta vadeli programdaki 153 milyar dolarlık ihracat rakamını 155 milyar doların üzerine çıkaracağız" dedi.

Ekonomi Bakanlığı tarafından TİM'in organizasyonuyla ilk kez düzenlenen Marka Türkiye Konferansında yaptığı konuşmada, markanın önemine değinen Zeybekci, Türkiye'nin dış ticaret hacminin artışından bahsetti ve ihracata dayalı büyüme ile Türkiye'nin dünyaya açıldığını aktardı.

Etiketler :

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.