İki aracı kurum Alarko Holding (ALARK) ve Sabancı Holding'i (SAHOL) önerdi

İki aracı kurum Alarko Holding (ALARK) ve Sabancı Holding'i (SAHOL) önerdi

İş Yatırım ve İntegral Menkul Değerler'in bugün hareketli olmasını bekledikleri hisseler açıkladı. Her iki listede de Alarko Holding (ALARK) ve Sabancı Holding (SAHOL) bulunuyor

A+A-

İntegral Yatırım Menkul Değerler'in günlük bültenine göre, TCMB'nin sürpriz faiz artırım kararı ile Borsa İstanbul'da yükseliş eğilimi hız kazandı. Bankacılık endeksi yükselişe öncülük ederken, işlem hacmi son günlerin en yüksek seviyesine ulaştı.

İntegral Yatırım Menkul Değerler  günlük bülteninde Borsa İstanbul için beklentilerine şöyle yer verdi:

Piyasa, gelecekte not artırımı ve yabancı girişlerinin hızlanabileceği senaryoyu satın almış görünüyor. Son üç günde yaşanan hızlı yükseliş sonrası 9050 seviyesine doğru bir kar realizasyonu beklenebilir ancak büyük resimde 8750 seviyesi aşağı yönde kırılmadıkça ana yön yukarı görünüyor.

BIST100 endeksi 50 günlük ortalamasından aldığı hızla 22 günlük ortalamasının üzerine yükseldi. 9050 seviyesi üzeridne kalınmakta başarılı olunması halinde yükseliş eğiliminin kısa vadeli alçalan trend olan 9300 seviyesine doğru sürmesi beklenebilir. Buna karşın endeksin 9050 seviyesi üzerinde kalmakta zorlanması halinde 8750 seviyesine doğru gerileme eğilimine girebilir. Büyük resimde ana yön yukarı 9300 seviyesindeki alçalan trendin yukarı yönde aşılması halinde yeni rekor denemeleri gelebilir.

Dirençler: 9300 / 9400 / 9480 Destekler: 9050 / 8750 /

İntegral Yatırım Menkul Değerler'in bugün hareketli olmasını beklediği hisseler:

ALARK, SAHOL: 22 günlük ortalaması üzerinde günlenme emareleri ISCTR: Güçlü teknik görünümün devamı.

KMPUR, KRDMD: Yukarı yönde tepki için teknik gösterge hazırlığı

TTRAK: Kısa vadeli direnç üzeri kapanış sonrası güçlenme isteği.

İş Yatırım'a göre bugün hareketlenmesi muhtemel hisseler ise şöyle:  ALARK, SAHOL, THYAO

Etiketler : , , ,
İlgili Haberler