IMF: ABD olmadan asla!

IMF: ABD olmadan asla!

IMF'den 2010 yılında kabul edilen reform planının ABD olmadan tartışılacağı uyarısı geldi

A+A-

IMF'den 2010 yılında kabul edilen reform planının ABD olmadan tartışılacağı uyarısı geldi. IMF politikalarının belirlendiği Uluslararası Para ve Finan Komitesi (IMFC), ABD Kongresi'nin IMF üyeleri tarafından 2010 yılında kabul edilin kurumsal reform planını bu yıl sonuna kadar onaylamaması halinde, reform planının geleceğinin ABD olmadan tartışılacağı uyarısında bulundu.

Japon haber ajansı Kyodo'nun verdiği bilgiye göre IMFC, Washington'da yaptığı toplantıda 2010 yılında kabul edilen ve gelişmekte olan ekonomilere daha fazla oy hakkı tanıyan IMF Kota ve Yönetişim Reformu'nun gerekliliğini tekrarladılar. Toplantının arından yapılan açıklamada, "2010 reformlarının uygulamaya geçiilmesi bizim en büyük önceliğimiz olmaya devam ediyor ve ABD'yi bu reformları mümkün olan ilk fırsatta onaylaması konusunda uyarıyoruz. Eğer 2010 reformları yıl sonuna kadar onaylanmaz ise, IMF'i gelecek adımlar için seçenekler geliştirmeye çağıracağız" ifadelerine yer verildi.
 


Etiketler : , , , , ,

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.