İnce, Akşener ve Kılıçdaroğlu nerede?

İnce, Akşener ve Kılıçdaroğlu nerede?

Seçim bitti. CHP'nin adayı İnce, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti'nin adayı Akşener açıklama yapmadı. Perki İnce, Akşener ve Kılıçdaroğlu nerede?

A+A-

Seçimlerin kesin olmayan resmi sonuçlarının YSK tarafından duyurulmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli açıklamalarda bulundu.

Sosyal medyada ise gözler, daha önce "Oyunuzu canım pahasına koruyacağım", "50 bin avukatı Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) önüne çağıracağım" ifadelerini kullanan CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile "Beni YSK'nın önünden jiletle kazıyacaksınız" diyen İyi Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener'i aradı.

T24'ün aktardığına göre Twitter'da binlerce Türk kullanıcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da herhangi bir açıklama yapmamasına dikkati çekerek "İnce, Akşener ve Kılıçdaroğlu nerede" diye sordu.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.