Borsa, halka arzlar, dรถviz, kripto para, hisse รถnerileri
iPhone 13, daha รงฤฑkmadan zamlanacak
Teknoloji devi Apple'ฤฑn, kรผresel yarฤฑ iletken krizi ile sebebiyle artan รงip รผretim maliyetini telafi etmek iรงin iPhone 13 fiyatlarฤฑnฤฑ artฤฑracaฤฤฑ bildirildi.
Yayฤฑnlanma: 26.08.2021 - 23:58
Apple, artan รงip รผretim maliyetlerini dengelemek iรงin yaklaลmakta olan iPhone 13 serisi akฤฑllฤฑ telefonlarฤฑnฤฑn fiyatlarฤฑnฤฑ artฤฑrmayฤฑ planlฤฑyor.
BORSATEK.COM'u รถncelikli haber kaynaฤฤฑnฤฑz olarak ekleyin
Borsa, dรถviz, altฤฑn, kripto ve piyasa haberlerinde en gรผncel ve gรผvenilir kaynaฤa an be an ulaลฤฑn.
Bรผyรผk รงip tedarikรงisi TSMC, DigiTimes’a gรถre, Apple da dahil olmak รผzere birรงok mรผลteriyi etkileyen รงip รผretim maliyetlerini Ocak 2022’den itibaren %20 artฤฑrmayฤฑ planlฤฑyor. ลirket, ortaklarฤฑnฤฑ fiyat artฤฑลฤฑ konusunda bilgilendirdi ve sรถz konusu ayarlamalarฤฑn, Aralฤฑk 2021’de tamamlanmasฤฑ planlanan sipariลlerde de yapฤฑlacaฤฤฑ belirtildi.