Aile, รalฤฑลma ve Sosyal Hizmetler Bakanฤฑ Zehra Zรผmrรผt Selรงuk, kฤฑsa รงalฤฑลma ve iลsizlik รถdemelerinin 5 Kasฤฑm’da รถdenmeye baลlayacaฤฤฑnฤฑ duyurdu.
Bakan Selรงuk, yaptฤฑฤฤฑ yazฤฑlฤฑ aรงฤฑklamada, ekim ayฤฑ iลsizlik ve kฤฑsa รงalฤฑลma รถdemeleri hakkฤฑnda bilgi verdi.
รdemelerin 5 Kasฤฑm’da hesaplara yatฤฑrฤฑlacaฤฤฑnฤฑ aktaran Selรงuk, yeni normal sรผrecinde istihdamฤฑn korunmasฤฑ iรงin desteklerin sรผreceฤini, รงalฤฑลanlarฤฑn ve iลverenlerin yanฤฑnda olmaya devam edeceklerini vurguladฤฑ.
Bakan Selรงuk, Kฤฑsa รalฤฑลma รdeneฤi’nin Cumhurbaลkanฤฑ ve AKP Genel Baลkanฤฑ Recep Tayyip Erdoฤan’ฤฑn tensipleriyle (uygun gรถrmek) 31 Aralฤฑk’a kadar uzatฤฑldฤฑฤฤฑnฤฑ da anฤฑmsattฤฑ.
Kฤฑsa รalฤฑลma รdeneฤi ve ฤฐลsizlik รdeneฤi vatandaลlarฤฑn IBAN hesaplarฤฑna yatฤฑrฤฑlacak. IBAN bilgileri bulunmayan vatandaลlara ise รถdemeler PTT รผzerinden yapฤฑlacak.







