İstanbul'da deprem oldu

İstanbul'da deprem oldu

İstanbul'da saat 16:38'de deprem meydana geldi. 

A+A-

İstanbul'da deprem oldu. Volcano Discovery internet sitesine göre Silivri açıklarında Saat 16.38'de meydana gelen deprem istanbul Avrupa yakasında da hissedildi. İnternet sitesi depremin magnitüdünü 4.1 olarak belirledi. 

AFAD, Marmara Denizi'nde saat 16.38'de merkez üssü Marmaraereğlisi'nin 18 kilometre açığı olan 4.2 büyüklüğünde deprem kaydedildiğini bildirdi. Marmara Ereğlisi ilçesinin 18,87 kilometre açığındaki sarsıntının, deniz yüzeyinin yaklaşık 6,83 kilometre derinliğinde oluştuğu belirlendi.

AFAD'dan yapılan açıklamada "Marmara Denizi'nde Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesi yakınlarında saat 16.38'de 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Marmara Denizi'nde meydana gelen, Tekirdağ ve İstanbul'da hissedilen deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır" ifadelerine yer verildi.

 

İlgili Haberler

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.