İstinye'deki arazi satılamadı

İstinye'deki arazi satılamadı

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen ve başlangıç tutarı 1 milyar 451 milyon TL olan arazinin ihalesi, başlangıç tutarı yüksek bulunduğu için gerçekleştirilemedi

A+A-

Maliye Hazinesi adına kayıtlı iken Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından tta Gayrimenkul AŞ’ye devrine karar verilen, İstanbul'un İstinye Mahallesinde bulunan taşınmaz ihalesinde katılımcı firmalar açık artırım başlangıç bedelini yüksek bularak ihaleden çekildi.

ÖİB'de gerçekleştirilen ihaleye, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ ve Fırat Plastik Kauçuk Sanayi ve Ticaret AŞ katıldı.

İhalede, kapalı tekliflerin alındığı turun ardından açık artırmaya geçildi. Başlangıç tutarı 1 milyar 451 milyon lira, artırma aralığı da 5 milyon lira olarak belirlenen ihalede, katılımcı firmalar söz konusu rakamı yüksek bulduklarını belirterek ihaleden çekildi. İhaleye ilişkin nihai karar ileriki günlerde kamuoyuna duyurulacak.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.