รok sayฤฑda mรผลterisini dolandฤฑrmakla suรงlanan Konsept Deniz Yatฤฑrฤฑmlarฤฑ’na bir kรถtรผ haber de ฤฐtalya’dan geldi. Dรผnyanฤฑn lider yat รผreticisi Azimut Benetti, Konsept Deniz Yatฤฑrฤฑmlarฤฑ ve Enerji Sistemleri A.ล. ile distribรผtรถrlรผk anlaลmasฤฑnฤฑ fesh ettiฤini duyurdu.
Konu ile ilgili ลirketten yapฤฑlan aรงฤฑklamada ” Dรผnyanฤฑn en bรผyรผk ve en prestijli yat ve mega yat รผreticisi Azimut Benetti s.p.a.,โnฤฑn Tรผrkiye bayisi Konsept Deniz Yatฤฑrฤฑmlarฤฑ ve Enerji Sistemleri A.ล. ile hiรงbir baฤฤฑ kalmadฤฑ. Konseptโin bazฤฑ รงalฤฑลanlarฤฑnฤฑn var olmayan Azimut yatlarฤฑnฤฑ nihai mรผลterilere satma yoluyla dolandฤฑrฤฑcฤฑlฤฑk eylemlerine karฤฑลmฤฑล ve yasadฤฑลฤฑ davranฤฑลlarda bulunmuล olmasฤฑndan ลรผpheleniliyor” denildi.
Aรงฤฑklamanฤฑn devamฤฑnda Konsept Deniz’in, Azimut Benetti’nni Tรผrkiyeโdeki yasal temsilcisi olmadฤฑฤฤฑ kaydedilerek “Yargฤฑya intikal eden sรผreรงle ilgili olarak, Azimut Benetti s.pa.โnฤฑn itibarฤฑnฤฑ korumak iรงin gerekli yasal prosedรผrleri baลlatma hakkฤฑ da saklฤฑ bulunuyor” denildi.
Dรผnya lรผks yat pazarฤฑnda yรผzde 10โluk bir pazar payฤฑna sahip olan Azimut Benetti s.p.a., her yฤฑl ortalama 300 yat satarak 700 milyon Euro ciro yapฤฑyor.(HURRIYET.COM.TR)







