Karamehmet, Turkcell için Ülker ile görüşüyor

Karamehmet, Turkcell için Ülker ile görüşüyor

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Turkcell’deki yüzde 13.8 hissesini geri almak için kaynak arayan Karamehmet Gözde Girişim ile görüşüyor

A+A-

Turkcell’deki yüzde 13.8 hissesini geri almak için kaynak arayan Karamehmet Gözde Girişim ile görüşüyor. Turkcell’deki yüzde 13.8 hissesini geri almak için kaynak arayan Mehmet Emin Karamehmet, Murat Ülker’in yönetim kurulu başkanı olduğu Gözde Girişim’le görüşüyor. Sonucun bir hafta içinde netleşmesi bekleniyor.

Hürriyet Gazetesi'nden Jale Özgentürk'ün haberine göre, Turkcell'in ortağı Rus Altimo’dan yüzde 13.8’lik hissesini geri alma imkanı doğan ve bunun için kaynak arayan Çukurova Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Karamehmet’in Murat Ülker’in yönetim kurulu başkanı olduğu Gözde Girişim’in kapısını çaldı. 1.6 milyar doların finansmanı için başlayan görüşmelerin yaklaşık bir hafta içinde sonuçlanması bekleniyor. 


YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.