Kardemir ve Erdemir'de hedef fiyatlar yükseldi

Kardemir ve Erdemir'de hedef fiyatlar yükseldi

HSBC Erdemir ve Kardemir hisse senetleri için hedef fiyatlarını yükseltti. Kurum yayınladığı raporda her iki hisse için de "Endeks Üzerinde Getiri" önerisini korudu

A+A-

HSBC, Erdemir ve Kardemir için hedef fiyatını yükseltti. Her iki hisse için de "Endeks Üzerinde Getiri" önerisini korudu
Raporda şu değerlendirme yapıldı:

HSBC Erdemir ve Kardemir için hedef fiyatını yükseltirken her iki hisse için de Endeksin Üzerinde Getiri önerilerini korudu. Erdemir ve Kardemir için operasyonel marjlar yüksek seviyelerde kalmaya devam ediyor. Düşük hammadde giderleri, tatminkâr talep ve rekabetçi konumları sayesinde takibimizde olan şirketlerde güçlü marjların yıl sonuna kadar sürmesini bekliyoruz.

Yılbaşından bu yana Erdemir'in %34 ve Kardemir-D'nin %66'lık güçlü hisse performanslarına rağmen olumlu görüşümüzü koruyoruz. Erdemir için hedef fiyatımızı 3.55TL'den 4.20TL'ye, Kardemir-D için ise 1.85TL olan hedef fiyatımızı 2.25TL'ye yükseltiyoruz. Her iki hisse için de değerleme ve Endeksin Üzerinde Getiri önerileri için aşağı yönlü en büyük riskler arasında, olası talep düşüşü ve global olarak çelik fiyatlarında hızlı bir düşüş gösterilebilir.
 

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.