Katฤฑlฤฑmevim, ลirketin ya da YK Baลkanฤฑ Serdar Turhan’ฤฑn geรงici iลlem yasaฤฤฑ kararฤฑ verilen 13 kiลiyle herhangi bir ortaklฤฑฤฤฑ bulunmadฤฑฤฤฑnฤฑ bildirdi.
Katฤฑlฤฑmevim hisse senedinde organize manipรผlasyon ลรผphesi nedeniyle SPK, 13 kiลiye 6 ay sรผreyle iลlem yasaฤฤฑ getirmiลti.
Katฤฑlฤฑmevim YK Baลkanฤฑ Serdar Turhan’ฤฑn ortaฤฤฑ olduฤu ve Katฤฑlฤฑmevim ile aynฤฑ adreste yer alan Msc Motors Otomotiv Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret A.ล’in รผst dรผzey bir yรถneticisi de iลlem yasaฤฤฑ alanlarฤฑn arasฤฑnda yer almฤฑลtฤฑ
ลirket’ten KAP’a yapฤฑlan aรงฤฑklamada ลรถyle denildi:
“Geรงtiฤimiz hafta bazฤฑ online haber sitelerinde ve sosyal medyada yapฤฑlan paylaลฤฑmlarda, 01.12.2023 Tarihli SPK bรผlteninde ลirketimiz pay senetleriyle ilgili olarak haklarฤฑnda 6 ay sรผreli geรงici iลlem yasaฤฤฑ verilen 13 kiลiden biri hakkฤฑnda ลirketimiz Yรถnetim Kurulu Baลkanฤฑ olan Serdar Turhan’ฤฑn baลka bir firmasฤฑnda ortaฤฤฑ olduฤu yรถnรผnde bazฤฑ iddialar yer almฤฑลtฤฑr. Bu iddialar kesinlikle gerรงeฤi yansฤฑtmamaktadฤฑr. Sรถzรผ edilen kiลi, Yรถnetim Kurulu Baลkanฤฑmฤฑz Sn. Serdar Turhan’ฤฑn ortaฤฤฑ olduฤu pek รงok ลirketten biri olan MSC Motors firmasฤฑnda Mรผdรผr รผnvanฤฑyla gรถrev yapmakta iken iล iliลkisi ลirketimizin halka arzฤฑ รถncesinde sona ermiล olup SGK kayฤฑtlarฤฑyla konu sabittir. ลirketimiz paylarฤฑnฤฑn halka arzฤฑ 12.06.2023 tarihinde bireysele eลit daฤฤฑlฤฑm yรถntemiyle yapฤฑlmฤฑล olup herhangi bir kiลi, grup ya da ลirkete tahsisli herhangi bir satฤฑล yapฤฑlmamฤฑลtฤฑr.
Devam eden sรผreรงte bilindiฤi รผzere ลirketimiz paylarฤฑnฤฑn Borsada iลlem gรถrmesinden sonra herhangi bir kiลinin hisse alฤฑmฤฑ yapmasฤฑ izne tabi deฤildir. Kaldฤฑ ki Yรถnetim Kurulu Baลkanฤฑmฤฑz Serdar Turhan’ฤฑn ya da ลirketimizin yapฤฑlan alฤฑm ya da satฤฑmlarda bir dahli bulunmamaktadฤฑr. ลirketimizin ya da Yรถnetim Kurulu Baลkanฤฑmฤฑz Serdar Turhan’ฤฑn geรงici iลlem yasaฤฤฑ kararฤฑ verilen 13 kiลiyle herhangi bir ortaklฤฑฤฤฑ bulunmamaktadฤฑr.
ลirketimiz, 6361 sayฤฑlฤฑ Finansal Kiralama, Faktoring, Finansman ve Tasarruf Finansman Kanunu kapsamฤฑnda Bankacฤฑlฤฑk Dรผzenleme ve Denetleme Kurulunun faaliyet izni ile tasarruf finansman sektรถrรผnde faaliyet gรถstermektedir. Tรผm iลleyiลi BDDK tarafฤฑndan denetlenen bizim de dahil olduฤumuz tasarruf finansman sektรถrรผnรผ sรผrekli olarak karalamayฤฑ hedefleyen bazฤฑ online haber sitelerinin halka arz sรผrecimizde de ลirketimize yรถnelik asฤฑlsฤฑz ithamlarฤฑ ve yayฤฑnlarฤฑ olmuลtur. Bu asฤฑlsฤฑz yayฤฑn ve paylaลฤฑmlar iรงin her tรผrlรผ yasal hakkฤฑmฤฑzฤฑ kullanacaฤฤฑmฤฑzฤฑ kamuoyunun bilgisine sunarฤฑz.”







