DEVLET DEMฤฐR YOLLARI (TCDD)
T.C. Devlet Demiryollarฤฑ ฤฐลletmesi’ndeki memur ilanฤฑnda 108 iลรงi alฤฑmฤฑ yapฤฑlacaฤฤฑ aรงฤฑklandฤฑ. 9 Eylรผl- 29 Eylรผl 2016 tarihleri arasฤฑnda yapฤฑlacak baลvuru ilanฤฑnda baลvurular Tรผrkiye รalฤฑลma ve ฤฐล Kurumu ฤฐl Mรผdรผrlรผkleri’ne yapฤฑlacak. Bu ฤฐลรงiler iรงin alanlar ลรถyle:
Makinist: 45 kiลi
Mekanik Vasฤฑta Tesis Cihaz ve Vinรง Operatรถrlรผฤรผ: 13 kiลi
Tren Teลkil ฤฐลรงiliฤi: 34 kiลi
Demiryolu Hattฤฑ Bakฤฑm Onarฤฑmcฤฑsฤฑ: 16 kiลi
Elektrikรงi: 4 kiลi
SฤฐVฤฐL HAVACILIK
Sivil Havacฤฑlฤฑk Genel Mรผdรผrlรผฤรผnce ilan edilen personel ilanฤฑnda Hava Trafik Kontrolorรผ, Uรงuล Tabibi,Uรงuล Teknisyeni ve Helikopter Makinisti kadrolarฤฑnda olmak รผzere toplamda 11 sรถzleลmeli personel alฤฑmฤฑ yapฤฑlacaฤฤฑ duyuruldu.
Hava Trafik Kontrolorรผ: 3 kiลi
Uรงuล Tabibi: 2 kiลi
Uรงuล Teknisyeni: 3 kiลi
Helikopter Makinisti: 3 kiลi
SรZLEลMELฤฐ ASTSUBAY
Jandarma Genel Komutanlฤฑฤฤฑ tarafฤฑndan Astsubay alฤฑmฤฑ yapฤฑlmaya baลlandฤฑ. Hem kadฤฑn hemde erkeklerin baลvuru yapabildiฤi Astsubay alฤฑm ilanฤฑnda geรงerli olan ลartlara gรถre baลvuru yapabilecek. Jandarma Genel Komutanlฤฑฤฤฑ Astsubay alฤฑmฤฑ iรงin 7 farklฤฑ sฤฑnฤฑf aรงacak.
Baลvuru Koลullarฤฑ:
Baลvurularda T.C. Vatandaลฤฑ olmak ลartฤฑ aranmaktadฤฑr. Adaylarda aranan ลartlardan bazฤฑlarฤฑ ise:
Silah taลฤฑmaya ve bulundurmaya hukuki bir engeli bulunmamak.
TSK Saฤlฤฑk Yรถnetmeliฤi ลartlarฤฑna uymak.
Adaylarฤฑn kendilerinin ve evli ise eลlerinin sicilleri ile ilgili, alฤฑm koลullarฤฑ da mevcut.
Adaylar baลvuru tarihinde herhangi bir siyasi parti รผyeliฤi taลฤฑyamaz.
Terรถr รถrgรผtรผ ile iliลkisi olanlar, ya da eylemlerine katฤฑlmฤฑล kiลiler direkt elenecek.
Kamu haklarฤฑnฤฑ kullanmaktan yoksun bฤฑrakฤฑlmฤฑล kiลiler baลvuru yapamaz.
Alkol ve uyuลturucu madde baฤฤฑmlฤฑlฤฑฤฤฑ tedavisi gรถrmรผล kiลiler baลvuru yapamaz.
SAYIลTAY
Sayฤฑลtay Baลkanlฤฑฤฤฑ 17 programcฤฑ alฤฑmฤฑ iรงin baลvurular 23 Eylรผl 2016 mesai bitimine kadar yapฤฑlacak. Baลvurularฤฑ baลlayan Sayฤฑลtay programcฤฑ alฤฑm ilanฤฑndaki genel ลartlara uygun olmasฤฑnฤฑn yanฤฑnda her pozisyon iรงin belirtilen รถzel ลartlarada uygunluk gรถstermesi zorunlu.
10 BฤฐN รZEL HAREKAT
Baลbakan Yardฤฑmcฤฑsฤฑ Numan Kurtulmuล’ un KPSS ลartฤฑ aranmadan alฤฑmฤฑ yapฤฑlacak olan 10 bin รถzel harekatฤฑn 9 bin bay, bini bayan olacak. Baลvuru yapabilmek iรงin en az lise veya dengi okullardan mezun olmak ve erkeklerin askerliฤini tamamlamฤฑล olmasฤฑ ลartฤฑnฤฑn yanฤฑ sฤฑra 28 yaลฤฑndan gรผn almamฤฑล ve askerlik terhis tarihinden itibaren 36 aydan fazla sรผre geรงmemiล olmasฤฑ gerekiyor.
Bakan Kurtulmuล’un personel alฤฑmฤฑ ile ilgili aรงฤฑklama yaptฤฑฤฤฑ รถzel harekat alฤฑmฤฑ iรงin heniz ilan yok ama kฤฑsa sรผrede yayฤฑmlanmasฤฑ bekleniyor.
ฤฐล BANKASI
ฤฐล Bankasฤฑ รaฤrฤฑ merkezi memuru ve Mรผfettiล yardฤฑmcฤฑsฤฑ alฤฑmฤฑ iรงin ilan verdi.
รaฤrฤฑ merkezi memuru: Memur alฤฑmฤฑ yapacaฤฤฑ ile ilgili duyuru yapan ฤฐล Bankasฤฑ iรงin รaฤrฤฑ merkezi memuru baลvurularฤฑ 26 Eylรผl 2016 Pazartesi gรผnรผ saat 10:00โa kadar yapฤฑlacak. Sฤฑnav ise 29 Eylรผl 2016 tarihinde gerรงekleลecek.
Mรผfettiล yardฤฑmcฤฑsฤฑ: ฤฐล Banaksฤฑnฤฑn Mรผfettiล yardฤฑmcฤฑsฤฑ alฤฑmฤฑ baลvurularฤฑnฤฑn son baลvuru tarihi ise 7 Kasฤฑm 2016 olarak bildirilirken KPSS ลartฤฑ aranmadan alฤฑmฤฑ yapฤฑlacak olan Mรผfettiล yardฤฑmcฤฑsฤฑnฤฑn sฤฑnavฤฑ 19 Kasฤฑm 2016 tarihinde yapฤฑlacak.
HALKBANK
Halk Bankasฤฑ 565 personel alฤฑmฤฑ yapacak. 19 Eylรผl 2016 โ 10 Ekim 2016 tarihleri arasฤฑnda internet รผzerinden yapฤฑlacak olan baลvurular sonrasฤฑnda adaylar sฤฑnava 5 Kasฤฑm 2016 Cumartesi gรผnรผ girecek. Adaylar sฤฑnav รผcreti olarak 70 lira รถdeyecek.
Mรผfettiล Yardฤฑmcฤฑsฤฑ: 25 kiลi
ฤฐรง Kontrolรถr Yardฤฑmcฤฑsฤฑ: 40 kiลi
Uzman Yardฤฑmcฤฑsฤฑ: 475 kiลi
Bilgi Teknolojileri Uzman Yardฤฑmcฤฑsฤฑ: 25 kiลi
VAKIFBANK
Vakฤฑfbank tarafฤฑndan yapฤฑlan memur alฤฑmฤฑ ilanฤฑnda ise memurlara , Vakฤฑfkar Genel Mรผdรผrlรผฤรผ Rehberlik ve Teftiล Baลkanlฤฑฤฤฑnฤฑn Merkez (Ankara) ve ฤฐstanbul รalฤฑลma Grubunda gรถrev verilecek. Ankara’da yapฤฑlacak olan Mรผfetiล Yardฤฑmcฤฑsฤฑ alฤฑmฤฑnda iki aลamada hem yazฤฑlฤฑ hemde sรถzlรผ olarak sฤฑnav yapฤฑlacak.
Mรผfettiล yardฤฑmcฤฑsฤฑ: 15 kiลi 35 yaลฤฑnฤฑ (01.01.2016 tarihi itibarฤฑ ile) doldurmayan adaylarฤฑn baลvuru yapabileceฤi memur alฤฑmฤฑnda 657 sayฤฑlฤฑ Devlet Memurlarฤฑ Kanununun 48 inci maddesinde sayฤฑlan ลartlara sahip olmak ve รผniversitelerin 4 yฤฑllฤฑk eฤitim veren Hukuk, Siyasal Bilgiler, ฤฐktisat, ฤฐลletme, ฤฐktisadi ve ฤฐdari Bilimleri Fakรผltesinden veya bunlara denkliฤi YรK tarafฤฑndan kabul edilmiล yurt iรงi ve yurt dฤฑลฤฑndaki yรผksekรถฤretim kurumlarฤฑndan mezun olmak sartฤฑ aranฤฑyor.
Habertรผrk







