Koronavirรผs tedbirleri kapsamฤฑnda Avrupa’nฤฑn birรงok liginde olduฤu gibi Tรผrkiye’de de liglerin ertelenmesinin ardฤฑndan BeIN Sports spor spikeri Ercan Taner, liglerin devam etmesi durumunda yapฤฑlacak olanlarฤฑ ve uygulanacak maddeleri sosyal medya hesabฤฑndan aรงฤฑkladฤฑ. Liglerin haziran ayฤฑnฤฑn 3. haftasฤฑ baลlanmasฤฑnฤฑn planlandฤฑฤฤฑnฤฑ sรถyledi.
Sรผper Lig ilk 26 hafta oynandฤฑktan sonra Koronavirรผs tedbirleri kapsamฤฑnda ileri bir tarihe ertelenmiลti. BeIN Sports spikeri Ercan Taner liglerin baลlamasฤฑ durumunda saha iรงi ve dฤฑลฤฑnda alฤฑnacak tedbirleri sosyal medya hesabฤฑndan yaptฤฑฤฤฑ aรงฤฑklamayla duyurdu.
Taner’in aรงฤฑklamalarฤฑ ลรถyle:
“Lig oynanฤฑrsa planlanan yerler Alanya ve Antalya… Maรงlar seyircisiz oynanacak. Teknik direktรถrler, futbolcular ve kulรผp รงalฤฑลanlarฤฑna Covid-19 testi yapฤฑlacak.
Maรงlardan รถnce tรผm gรถrevlilerin ateลi รถlรงรผlecek. Maรง รถncesi ve sonu yapฤฑlan rรถportajlarda maske zorunluluฤu uygulanacak.
Medya mensuplarฤฑnฤฑn maรงlarฤฑ takip etmesi ile ilgili kararฤฑ Bilim kurulu verecek.
Maรงta sakatlฤฑk olursa belirli hastanelerde tedavi iรงin รถzel izolasyonlu alan oluลturulacak.
Dรผลรผnรผlen bu plan Bilim kurulu tavsiye ederse kabul edilecek. Lig iรงin planlanan tarih Haziran ayฤฑnฤฑn รผรงรผncรผ haftasฤฑ…”







