Borsa, halka arzlar, dรถviz, kripto para, hisse รถnerileri

Marmaris’in adฤฑ deฤŸiลŸiyor

15 Temmuz'da ErdoฤŸan'ฤฑn kaldฤฑฤŸฤฑ Marmaris'in adฤฑnฤฑn deฤŸiลŸtirilmesi gรผndemde
Marmaris'in adฤฑ deฤŸiลŸiyor Borsatek

15 Temmuz’da ErdoฤŸan’ฤฑn kaldฤฑฤŸฤฑ Marmaris’in adฤฑnฤฑn deฤŸiลŸtirilmesi gรผndemde. AK Parti Burdur Milletvekili ve Komisyon BaลŸkanฤฑ ReลŸat Petek, BaลŸkan Vekili Selรงuk ร–zdaฤŸ, sรถzcรผ Mihrimah Belma Satฤฑr ile komisyon รผyeleri Ravza Kavakรงฤฑ Kan, Hรผseyin Kocabฤฑyฤฑk, Burhanettin รœnsal ve Mehmet ErdoฤŸan, CumhurbaลŸkanฤฑ ErdoฤŸan’a suikast giriลŸiminde bulunulduฤŸu ve 2 polisin ลŸehit dรผลŸtรผฤŸรผ saldฤฑrฤฑnฤฑn gerรงekleลŸtiฤŸi otelde incelemelerde bulunmak รผzere Marmaris’e geldi.

MuฤŸla Valisi Amir ร‡iรงek, AK Parti MuฤŸla Milletvekili Nihat ร–ztรผrk, otel sahibi Serkan Yazฤฑcฤฑ’nฤฑn da eลŸlik ettiฤŸi komisyon รผyeleri, o gece yaลŸananlar hakkฤฑnda bilgi aldฤฑ.

Komisyon รผyeleri ilk olarak CumhurbaลŸkanฤฑ Recep Tayyip ErdoฤŸan’ฤฑn aรงฤฑklama yaptฤฑฤŸฤฑ Grand Yazฤฑcฤฑ Mares Otel’deki villada, ardฤฑndan 30 metre mesafedeki รงฤฑkan รงatฤฑลŸmada ลŸehit olan polis memuru Mehmet ลžahin’in kaldฤฑฤŸฤฑ odada inceleme yaparak saldฤฑrฤฑ hakkฤฑnda detaylฤฑ bilgi aldฤฑ.

ร‡atฤฑลŸmada ลŸehit olan polis memuru Mehmet ลžahin’in kaldฤฑฤŸฤฑ odada gazetecilere aรงฤฑklama yapan Komisyon BaลŸkanฤฑ Petek, darbecilerin hukuk ve insan hakkฤฑ tanฤฑmadฤฑklarฤฑnฤฑ bildiklerini bunu da รถzellikle Marmaris’te gรถrdรผklerini bildirdi.

15 Temmuz darbe giriลŸiminde CumhurbaลŸkanฤฑ’na suikast iรงin gelen hainlerin, รงetelerin, acฤฑmasฤฑzlฤฑklarฤฑnฤฑ Marmaris’te bir kez daha gรถrdรผklerini belirten Petek, “Hem burada masum bir korumayฤฑ ลŸehit etmiลŸler hem de her tarafta kurลŸun izleri var. Bunu normal bir savaลŸta dรผลŸman askerinin yapmayacaฤŸฤฑ ลŸekilde yapmฤฑลŸlar. Bu dรผลŸmanlฤฑฤŸฤฑ, bu hainliฤŸi kendi insanฤฑna, kendi CumhurbaลŸkanฤฑna, kendi devletine karลŸฤฑ yapan bir รถrgรผtรผ artฤฑk lanetlemekten baลŸka yapabileceฤŸimiz bir ลŸey yok.” ifadesini kullandฤฑ.

Petek, TBMM’nin 15 Temmuz darbe gecesi bรผtรผn siyasi parti temsilcileriyle beraber demokrasiyi, devleti, milleti, bayraฤŸฤฑ savunmak iรงin dimdik ayakta durduฤŸunu vurguladฤฑ. Petek, โ€œBurada da MuฤŸla, Marmaris halkฤฑyla, duyarlฤฑ amirleriyle, valisiyle, devletinin yanฤฑnda olan komutanlarฤฑyla aynฤฑ duyarlฤฑlฤฑฤŸฤฑ gรถstermiลŸtir.” diye konuลŸtu.

GeรงmiลŸte bu milletin yine darbeler gรถrdรผฤŸรผnรผ ama bu darbenin toplum millet eliyle pรผskรผrtรผldรผฤŸรผne ilk defa ลŸahit olduฤŸuna deฤŸinen Petek, ลŸunlarฤฑ kaydetti:

“Bugรผn Marmaris halkฤฑnฤฑn duruลŸunu TBMM tutanaklarฤฑna, zabฤฑtlarฤฑna geรงirmek iรงin buradayฤฑz. Tarih elbette yazacaktฤฑr. Biz istiyoruz ki bu milletin temsil makamฤฑ olan TBMM’nin gรถrevlendirdiฤŸi bu komisyon da yerinde inceleyerek bunlarฤฑ tarihi komisyonlara iลŸlesin. Bugรผn bu amaรงla buradayฤฑz. Gรถrรผlรผyor ki milletimiz ลŸehidini vermiลŸ, devletini teslim etmemiลŸ. CumhurbaลŸkanฤฑ’nฤฑ teslim etmemiลŸ. Allah’ฤฑn izniyle milletimizde bu birlik beraberlik olduktan sonra, asla ne dฤฑลŸ dรผลŸmanlara ne iรงimizdeki hainlere devletimizi, milletimizi, bayraฤŸฤฑmฤฑzฤฑ teslim etmeyeceฤŸiz. Burada yaลŸananlar bir delil belgesidir. Buradaki kurลŸun izleri, yerlere atฤฑlan kelepรงeler. Burada bizim polisimize yaptฤฑklarฤฑ iลŸkenceye, zulรผmlere raฤŸmen nasฤฑl dik durduklarฤฑnฤฑ ve mรผcadele ettiklerini yerinde gรถrdรผk.”

GAZฤฐ MARMARฤฐS ร–NERฤฐSฤฐ

Petek’in konuลŸmasฤฑnฤฑn ardฤฑndan Komisyon sรถzcรผcรผ Mihrimah Belma Satฤฑr, Marmaris’in de tarihte ve darbe giriลŸimi gecesinde รงok รถnemli bir yeri bulunduฤŸuna iลŸaret ederek, Marmaris’e de “Gazi” unvanฤฑnฤฑn verilebileceฤŸini, MuฤŸla milletvekilleri tarafฤฑndan Meclise teklif getirilmesi halinde kendisinin de bununla ilgili kanun teklifine imza atabileceฤŸini sรถyledi.

Satฤฑr, CumhurbaลŸkanฤฑ’nฤฑn sadece Tรผrkiye Cumhuriyeti’nin deฤŸil deฤŸil รผmmetin gรถzรผnรผ diktiฤŸi bir lider olduฤŸunu belirterek, “Dolayฤฑsฤฑyla o gece CumhurbaลŸkanฤฑmฤฑz buradan saฤŸ รงฤฑkmasaydฤฑ faturasฤฑ รงok aฤŸฤฑr olacaktฤฑ. Hem Tรผrkiye’ye hem dรผnyaya. Bu nedenle Marmaris, tarihimizde 15 Temmuz iรงin de รงok รถnemli. Biz komisyon olarak bunun arkasฤฑnda dururuz.” dedi.

KonuลŸmalarฤฑn ardฤฑndan komisyon รผyeleri, darbeci askerlerin yรผrรผdรผฤŸรผ gรผzergahtan CumhurbaลŸkanฤฑ Recep Tayyip ErdoฤŸan’ฤฑn konakladฤฑฤŸฤฑ villaya giderek, vatandaลŸlarฤฑ meydanlara davet ettiฤŸi yerde fotoฤŸraf รงektirdi.

15 Temmuz darbe giriลŸiminde CumhurbaลŸkanฤฑ Recep Tayyip ErdoฤŸan’ฤฑn tatil yaptฤฑฤŸฤฑ Marmaris’teki otelden ayrฤฑlmasฤฑnฤฑn ardฤฑndan FETร–/PDY mensubu askerler tarafฤฑndan otele baskฤฑn dรผzenlenmiลŸti.

Canlฤฑ Dรถviz Kurlarฤฑ

AdAlฤฑลŸ โ‚บSatฤฑลŸ โ‚บDฤŸลŸ.%
DOLAR 46.639146.6540%
EURO 53.313853.34110.01%
JAPON YENฤฐ 3.4783.4880.37%
ฤฐSVฤฐร‡RE FRANKI 57.700957.7468-0.06%
STERLฤฐN 61.879361.92440%
ร‡ฤฐN YUANI 6.86696.86980.13%
RUS RUBLESฤฐ 0.59180.5934-2.17%

Canlฤฑ Altฤฑn Fiyatlarฤฑ

AdSatฤฑลŸ โ‚บDฤŸลŸ.%
ALTIN/ONS ($)4011.93-0.11%
SPOT ALTIN GRAM (TL)6028.070.07%
GRAM ALTIN SERBEST P.6043.66-0.66%
SPOT GรœMรœลž GRAM (TL)88.811.53%
KรœLร‡E ALTIN (DOLAR)129600.00-0.42%
HAS ALTIN GRAM (TL)5997.930.07%
SPOT ALTIN KG (TL)128580.000.07%
CUMHURฤฐYET ALTINI (TL)40641.00-0.95%
GรœMรœลž/ONS ($)58.800.79%

Canlฤฑ Kripto Paralar

KriptoSonDฤŸลŸ. (%)
Bitcoin 58626.41 -2.822%
Ethereum 1574.98 -2.7198%
Tether USDt 1.00 0.0029%
BNB 545.68 -2.6436%
Solana 73.55 -2.6419%
USDC 1.00 0.0073%
XRP 1.04 -2.3848%
Dogecoin 0.07 -2.4624%
Toncoin 1.53 -5.0473%
Cardano 0.14 -1.9461%
Shiba Inu 0.00 -1.7038%
Avalanche 6.57 -2.098%

KรถลŸe Yazarlarฤฑ

Son Eklenen Haberler

Reklam