ลirketin Kamuyu Aydฤฑnlatma Platformu’nda (KAP) yayฤฑnlanan duyurusunda SPK tarafฤฑndan belirlenen formatlarla uyumlu olarak hazฤฑrlanan konsolide finansal tablolarฤฑna gรถre 1.283.271.495 TL Vergi Usul Kanunu’nun ilgili hรผkรผmleri รงerรงevesinde dรผzenlenmiล finansal tablolara gรถre ise 56.210.981,76 TL net dรถnem kรขrฤฑ elde edildiฤi hatฤฑrlatฤฑldฤฑ.
ลirket, mevcut ekonomik konjonktรผr, ลirketin nakit akฤฑลฤฑ, yatฤฑrฤฑm, ve finansman politikalarฤฑ ile ortaklarฤฑn, รงalฤฑลanlarฤฑn ve ลirketin uzun vadeli menfaatleri dikkate alฤฑnarak, mali bรผnyenin gรผรงlendirilmesi ve yeni finansman ihtiyacฤฑ yaratฤฑlmamasฤฑ amacฤฑyla, daฤฤฑtฤฑlabilir kรขrฤฑnฤฑn daฤฤฑtฤฑlmayarak, olaฤanรผstรผ yedeklere aktarฤฑlmasฤฑnฤฑn Olaฤan Genel Kurul toplantฤฑsฤฑnda pay sahiplerinin onayฤฑna sunulmak รผzere teklif edilmesine karar verildiฤini belirtti.
ลirketin KAP’ta yer alan aรงฤฑklamasฤฑnda ลu ayrฤฑntฤฑlara yer verildi:
“ลirketimizin 02.07.2024 tarih 1163 sayฤฑlฤฑ Yรถnetim Kurulu Toplantฤฑsฤฑ’nda;
ลirketimiz, 01.04.2023-31.03.2024 รถzel hesap dรถnemine iliลkin Sermaye Piyasasฤฑ Kurulu’nun II.14.1 sayฤฑlฤฑ “Sermaye Piyasasฤฑnda Finansal Raporlamaya ฤฐliลkin Esaslar Tebliฤi” uyarฤฑnca, Tรผrkiye Muhasebe Standartlarฤฑ/Tรผrkiye Finansal Raporlama Standartlarฤฑ (“TMS/TFRS”) ve SPK tarafฤฑndan belirlenen formatlarla uyumlu olarak hazฤฑrlanan ve Arsen Baฤฤฑmsฤฑz Denetim Hizmetleri Aล tarafฤฑndan baฤฤฑmsฤฑz denetimden geรงmiล konsolide finansal tablolarฤฑna gรถre 1.283.271.495 TL net dรถnem karฤฑ, Tรผrk Ticaret Kanunu ve 213 sayฤฑlฤฑ Vergi Usul Kanunu’nun ilgili hรผkรผmleri รงerรงevesinde dรผzenlenmiล finansal tablolara gรถre ise 56.210.981,76 TL net dรถnem kรขrฤฑ elde etmiลtir.
ลirketimiz Kรขr Daฤฤฑtฤฑm Politikasฤฑ’nda รถngรถrรผlen koลullarฤฑn deฤerlendirilmesi suretiyle; mevcut ekonomik konjonktรผr, ลirketin nakit akฤฑลฤฑ, yatฤฑrฤฑm, ve finansman politikalarฤฑ ile ortaklarฤฑmฤฑzฤฑn, รงalฤฑลanlarฤฑmฤฑzฤฑn ve ลirketimizin uzun vadeli menfaatleri dikkate alฤฑnarak, mali bรผnyenin gรผรงlendirilmesi ve yeni finansman ihtiyacฤฑ yaratฤฑlmamasฤฑ amacฤฑyla, 01.04.2023-31.03.2024 รถzel hesap dรถnemi daฤฤฑtฤฑlabilir kรขrฤฑnฤฑn daฤฤฑtฤฑlmayarak, genel kanuni yedek akรงe ayrฤฑldฤฑktan sonra kalan tutarฤฑn olaฤanรผstรผ yedeklere aktarฤฑlmasฤฑnฤฑn Olaฤan Genel Kurul toplantฤฑsฤฑnda pay sahiplerinin onayฤฑna sunulmak รผzere teklif edilmesine, katฤฑlanlarฤฑn oybirliฤi ile karar verilmiลtir.”







