Migros, Makro Market`in üç ildeki mağazalarını devraldı

Migros, Makro Market`in üç ildeki mağazalarını devraldı

Makro Market AŞ`nin Ankara, Amasya ve Samsun`daki dört mağazasının, Migros Ticaret AŞ tarafından devralınması işlemine onay çıktı.

A+A-

Rekabet Kurulunca, Makro Market AŞ'nin Ankara, Amasya ve  Samsun'da dört mağazasının, Migros Ticaret AŞ tarafından devralınması işlemi onaylandı.

Rekabet Kurumunun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Kurul  tarafından, Bayer Türk Kimya Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. ile eczaneler arasında  imzalanacak Supradyn, Redoxon ve Bepanthol ürünlerine ilişkin sözleşmenin ilgili  tebliğ kapsamında grup muafiyetinden yararlandığına karar verildi.

Makro Market AŞ'nin Ankara, Amasya ve Samsun'da bulunan dört  mağazasının, kira sözleşmesinin devri yoluyla Migros Ticaret AŞ tarafından  devralınması işlemi uygun bulundu.

Öte yandan Kurul,  Mitsui Chemicals Inc. ve SCG Chemicals Co. Ltd'nin  ortak kontrolünde bulunan Siam Mitsui PTA Company Limited ve Thai PET Resin  Company Ltd üzerinde PTT Global Chemical Public Company Limited ve bağlı şirketi  TOC Glycol Company Limited tarafından Mitsui Chemicals Inc. ile birlikte ortak  kontrol tesis edilmesi işlemine onay verdi.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.