Milli Piyango için 4 başvuru

Milli Piyango için 4 başvuru

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Milli Piyango İdaresi bünyesindeki şans oyunlarının 10 yıl süreyle lisans devri özelleştirme ihalesi önyeterliliği için dört yatırımcının başvuruda bulundu

A+A-

 Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Milli Piyango İdaresi bünyesindeki şans oyunlarının 10 yıl süreyle lisans devri özelleştirme ihalesi önyeterliliği için dört yatırımcının başvuruda bulunduğunu açıkladı.

ÖİB'den yapılan açıklamaya göre başvuruda bulunan yatırımcılar şöyle:

* Net Şans - Hitay OGG

* Turkish Lottery Holding B.V.

* ERG İnşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş.

* Talih Kuşu OGG

Turkcell'den KAP'a yapılan açıklamada, Talih Kuşu OGG'nin Turkcell'in yüzde 55 iştiraki İnteltek ve yüzde 100 iştiraki Talih Kuşu'nun oluşturduğu ortak girişim grubu olduğu kaydedildi.

Çek Cumhuriyeti merkezli yatırım grubu KKCG de bugün yaptığı açıklamada, Emma Capital ve İtalyan şans oyunları şirketi GTECH konsorsiyumu ile ihaleye teklif vereceğini açıklamıştı. Açıklamada, konsorsiyumda bir Türk ortağın da yer alabileceği belirtilmişti.

ÖİB'nin önyeterlilik başvurularını değerlendirmek için üç günlük süresi bulunuyor.

Ortak girişim gruplarında değişiklik yapılması için 12 Haziran'a kadar süre bulunan ihalede son teklifler 27 Haziran günü verilecek.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.