Cumhurbaลkanฤฑ Tayyip Erdoฤan ve MฤฐT Mรผsteลarฤฑ Hakan Fidan’ฤฑ Beลtepe’de kabul etti. Gรถrรผลme yaklaลฤฑk 2 saat sรผrdรผ.
15 Temmuz darbe giriลimi sonrasฤฑnda Cumhurbaลkanฤฑ Erdoฤan, olaylarฤฑ kayฤฑnbiraderinden รถฤrendiฤini belirterek, istihbarat zafiyetinin olduฤunu sรถylemiลti.
Anadolu Ajansฤฑ, Cumhurbaลkanฤฑ Erdoฤan ve Fidan’ฤฑn haftalฤฑk olaฤan gรถrรผลme gerรงekleลtirdiklerini yazdฤฑ.
“Onu ลimdi karฤฑลtฤฑrmayalฤฑm”
Haberturk.com’un haberine gรถre Erdoฤan, Fidanโla gรถrรผลmesinden sonra 15 Temmuz darbe giriลimi sฤฑrasฤฑnda bombalarฤฑn hedefi olan TBMM’de incelemelerde bulundu.
Erdoฤan, รงฤฑkฤฑลta bir grup gazetecinin “MฤฐT mรผsteลarฤฑyla ilgili bir tasarrufunuz olacak mฤฑ?” sorusu รผzerine ise, “Onu ลimdi karฤฑลtฤฑrmayalฤฑm” ifadesini kullandฤฑ.







