O hakimden ilginç açıklamalar

O hakimden ilginç açıklamalar

Çağlayan Adliseyi'nde hafta sonu yaşanan gelişmelerin odağındaki hakim twitter üzerinden ilginç açıklamalarda bulundu

A+A-

HSYK tarafından açığa alınan Hakim Mustafa Başer, Twitter hesabından tahliye kararının ardından yaşadıklarıyla ilgili paylaşımlarda bulundu. Hidayet Karaca ve 62 polis hakkında tahliye kararı verdikten sonra HSYK tarafından açığa alınan İstanbul 32. Asliye Ceza Mahkemesi Hâkimi Mustafa Başer, adliyede özel güvenlikçiler ve bazı memurlar tarafından adım adım takip edildiğini iddia etti.

Başer, "Yanıma gelenlerden birisi 'Siz hâkim misiniz?' diye sorunca 'Hayırdır?' diye sordum. Ağzından kaçırarak 'Bütün kameralar sizi izliyor.' dedi." şeklinde açıklamalarda bulundu. Tahliye kararının verildiği 25 Nisan'dan bu yana adım adım takip edildiğini öne süren Hâkim Başer, 27 Nisan'da da odasına yakın bir noktada 'ortam dinleme minibüsü' beklediğini ifade etti.

“Mobbing dedikleri bu olsa gerek, keşke meslektaşım rahmetli savcı Kiraz'ı da bu kadar iyi korusaydınız.” diyen Başer, kendisini adliye içinde takip eden şahısla yaşadıklarını da anlattı.

İşte Hâkim Mustafa Başer'in o paylaşımları:

 

Etiketler : , , , ,

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.