Opel yeni Mokka'yı Erzurum'da tanıttı

Opel yeni Mokka'yı Erzurum'da tanıttı

Opel, yeni Mokka'nın tanıtımını, aralarında Özge Ulusoy, Pascal Nouma, Simge Fındıkoğlu gibi isimlerin katılımıyla Erzurum'da yaptı

A+A-

Opel Mokka'nın tanıtımı, aralarında Özge Ulusoy, Pascal Nouma, Simge Fındıkoğlu gibi ünlü isimlerin katılımıyla Erzumur'da düzenlenen toplantıyla yapıldı.

Palandöken Dağı'nda bir otelde düzenlenen tanıtım toplantısına, Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik, Opel Türkiye Pazarlama Müdürü Sibel Yener Palandüz ile Özge Ulusoy, Pascal Nouma ve Simge Fındıkoğlu gibi ünlü isimler katıldı.

Genel müdür Keklik, burada yaptığı konuşmada, Opel markasının son yıllarda çok büyük atılım yaptığını belirterek, son çıkan Mokka konsept otomobilinin tasarım anlamında, hayat tarzı anlamında, otomobilin ve markanın ifade ettikleri anlamında canlı ve hayata yönelik bir çizgi izlendiğini söyledi.

Mokka'da bazı yenilikleri ön plana çıkardıklarını anlatan Keklik, "Palandöken çok güzel bir değer Türkiye için. Kış sporları için çok güzel bir yer. Opel de 20 senedir Erzurum'da bir numara. Buradaki bayimiz çok başarılı. Onun içinde burada olmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

Pazarlama müdürü Palandüz de değişime ayak uydurmanın, değişimi hayatın bir parçası haline getirmenin otomobilciler için çok önemli olduğunu belirterek, aslında her ne kadar motorun özelliklerinden, beygir gücünden bahsedilse de otomobilin bir aşk olduğunu ifade etti.

Duygusal dokunuşlarla insanların arabalarına aşık olduğunu belirten Palandüz, şunları kaydetti:

"İlk otomobilini unutamayan, onu bir türlü satamayan insanlar var. Otomobil çok duygusal bir ürün. İnsanlar otomobile aşkla bağlanıyor. Biz de Opel markası olarak aslında bu aşkı, otomobile olan tutkuyu, hayatımızın her noktasında içimizde barındırıp, bununla müşterimizle bir arada olmak istiyoruz. Değişime ve gelişime ayak uydurmak bizim için çok önemli. Her yaşa, herkese hitap etmeye çalışıyoruz."

Toplantıda konuşan sunucu ve manken Özge Ulusoy ise artık magazinin çok içinde olduğunu ifade ederek, "Bir aile olduk zaten. Yalan yanlış bir şey olmadığı sürece iyi anlaşıyoruz. Ben yeni dönemde yeni magazinci arkadaşların işini doğru yaptıklarını düşünüyorum" dedi.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.