Prizma Pres’in Silivri’deki taลŸฤฑnmazฤฑnฤฑn 370 milyon TL’ye devri genel kurulda onaylandฤฑ

Silivri'deki otel ve restoran bulunan taลŸฤฑnmazฤฑnฤฑ 370 milyon TL bedelle Tandem Yayฤฑncฤฑlฤฑk'a devretme kararฤฑnฤฑ genel kurulda oy รงokluฤŸuyla aldฤฑ.
Prizma Pres'in Silivri'deki taลŸฤฑnmazฤฑnฤฑn 370 milyon TL'ye devri genel kurulda onaylandฤฑ Borsatek

Prizma Pres Matbaacฤฑlฤฑk Yayฤฑncฤฑlฤฑk (PRZMA), 2025 yฤฑlฤฑna ait olaฤŸan genel kurul toplantฤฑsฤฑnฤฑ 7 AฤŸustos 2026 Cuma gรผnรผ saat 12:00’de Atatรผrk Organize Sanayi Bรถlgesi, 75. Yฤฑl Caddesi No: 21 Hadฤฑmkรถy-Arnavutkรถy/ฤฐstanbul adresindeki ลŸirket merkezinde gerรงekleลŸtirdi. ลžirketin 77.449.591 TL toplam sermayesine karลŸฤฑlฤฑk gelen paylardan 23.384.006,520 adedi toplantฤฑda temsil edildi.

Toplantฤฑ, ฤฐstanbul Ticaret ฤฐl MรผdรผrlรผฤŸรผ’nรผn gรถrevlendirdiฤŸi Bakanlฤฑk Temsilcisi Dilek Demirci gรถzetiminde yapฤฑldฤฑ. Toplantฤฑ BaลŸkanlฤฑฤŸฤฑnฤฑ Yรถnetim Kurulu BaลŸkan Yardฤฑmcฤฑsฤฑ RaลŸit Kuru รผstlendi.

370 milyon TL’lik taลŸฤฑnmaz devri kabul edildi

Genel kurulun en dikkat รงeken gรผndem maddesi, ลŸirketin SelimpaลŸa Mahallesi 2087. Sokak No: 12 Silivri/ฤฐstanbul adresindeki otel, restoran, dรผkkรขn ve depo alanlarฤฑ bulunan taลŸฤฑnmazฤฑnฤฑn 370.000.000 TL bedelle Tandem Yayฤฑncฤฑlฤฑk Sanayi ve Ticaret A.ลž.’ye devri oldu. SPK’nฤฑn II-23.3 sayฤฑlฤฑ ร–nemli Nitelikteki ฤฐลŸlemler ve Ayrฤฑlma Hakkฤฑ TebliฤŸi kapsamฤฑnda deฤŸerlendirilen bu iลŸlem, 20.207.535,080 kabul ve 1 ret oyla oy รงokluฤŸuyla kabul edildi. Bakanlฤฑk Temsilcisi, yรถnetmeliฤŸin 22. Madde 12. fฤฑkrasฤฑ uyarฤฑnca kararฤฑn sermayenin en az yรผzde 75’ini oluลŸturan pay sahiplerinin olumlu oyunu gerektirdiฤŸini ลŸerh olarak tutanaฤŸa yazdฤฑrdฤฑ. Herhangi bir muhalefet ลŸerhi bulunmadฤฑ.

Kรขr daฤŸฤฑtฤฑlmayacak

SPK’nฤฑn Seri II-14.1 sayฤฑlฤฑ TebliฤŸi uyarฤฑnca hazฤฑrlanan bilanรงoda 174.527 TL net dรถnem kรขrฤฑ, VUK hรผkรผmlerine gรถre dรผzenlenmiลŸ yasal kayฤฑtlarda ise 540.916,90 TL net dรถnem kรขrฤฑ oluลŸtu. Genel kurul, kรขr payฤฑ daฤŸฤฑtฤฑlmamasฤฑnฤฑ oy รงokluฤŸuyla kabul etti.

Yรถnetim kurulunda deฤŸiลŸiklik

Yรถnetim Kurulu รผyeliฤŸinden istifa eden Sibel Kuru’nun yerine Muharrem Geรงen, BaฤŸฤฑmsฤฑz Yรถnetim Kurulu รœyesi Mustafa DemirtaลŸ’ฤฑn yerine Gamze Erdem atandฤฑ. Yรถnetim Kurulu รผyelerine aylฤฑk 125.000 TL, baฤŸฤฑmsฤฑz รผyelere aylฤฑk 65.000 TL huzur hakkฤฑ รถdenmesi kararlaลŸtฤฑrฤฑldฤฑ.

DiฤŸer kararlar

  • 2025 yฤฑlฤฑ Yรถnetim Kurulu Faaliyet Raporu, BaฤŸฤฑmsฤฑz Denetim KuruluลŸu Raporu ve finansal tablolar oy รงokluฤŸuyla onaylandฤฑ.
  • Yรถnetim Kurulu รผyeleri RaลŸit Kuru, Metin Kuru, Sibel Kuru, Mustafa DemirtaลŸ ve ฤฐlyas Tรผfekรงi 2025 yฤฑlฤฑ faaliyetlerinden dolayฤฑ oy รงokluฤŸuyla ibra edildi.
  • 2025 yฤฑlฤฑ baฤŸฤฑmsฤฑz denetim kuruluลŸu olarak GRC BaฤŸฤฑmsฤฑz Denetim A.ลž. seรงildi.
  • 2025 yฤฑlฤฑnda herhangi bir baฤŸฤฑลŸ yapฤฑlmadฤฑ; 2026 yฤฑlฤฑ iรงin ลŸirket cirosunun yรผzde 3’รผne tekabรผl eden tutar baฤŸฤฑลŸ รผst sฤฑnฤฑrฤฑ olarak belirlendi.
  • ลžirketin รผรงรผncรผ kiลŸiler lehine verilen teminat, rehin, ipotek ve kefaletinin bulunmadฤฑฤŸฤฑ aรงฤฑklandฤฑ.
  • Yรถnetim Kurulu รผyelerine TTK’nฤฑn 395 ve 396. maddeleri kapsamฤฑnda izin verilmesi oy รงokluฤŸuyla kabul edildi.
ร–zet Bilgi
2025 Genel Kurul Toplantฤฑ Sonucu
Yapฤฑlan Aรงฤฑklama Gรผncelleme mi ?
Evet
Yapฤฑlan Aรงฤฑklama Dรผzeltme mi ?
Hayฤฑr
Yapฤฑlan Aรงฤฑklama ErtelenmiลŸ Bir Aรงฤฑklama mฤฑ ?
Hayฤฑr
Genel Kurul ร‡aฤŸrฤฑsฤฑ
Genel Kurul Tipi
OlaฤŸan Genel Kurul
Hesap Dรถnemi BaลŸlangฤฑรง Tarihi
01.01.2025
Hesap Dรถnemi BitiลŸ Tarihi
31.12.2025
Karar Tarihi
13.07.2026
Genel Kurul Tarihi
07.08.2026
Genel Kurul Saati
12:00
GK’na Katฤฑlฤฑm ฤฐรงin Pay Sahibi Olunmasฤฑ Gereken Son Tarih
06.08.2026
รœlke
Tรผrkiye
ลžehir
ฤฐSTANBUL
ฤฐlรงe
ARNAVUTKร–Y
Adres
Atatรผrk Organize Sanayi Bรถlgesi 75.Yฤฑl Caddesi No: 21 Hadฤฑmkรถy
Gรผndem Maddeleri
1 – AรงฤฑlฤฑลŸ ve Toplantฤฑ BaลŸkanlฤฑฤŸฤฑ’nฤฑn seรงimi.
2 – 2025 yฤฑlฤฑ hesap dรถnemine ait Yรถnetim Kurulu Faaliyet Raporu’nun okunmasฤฑ ve mรผzakeresi.
3 – 2025 yฤฑlฤฑ hesap dรถnemine ait BaฤŸฤฑmsฤฑz Denetim KuruluลŸu Raporu’nun okunmasฤฑ.
4 – 2025 yฤฑlฤฑ hesap dรถnemine ait Finansal Tablolarฤฑn okunmasฤฑ, mรผzakeresi ve onaylanmasฤฑ.
5 – Yรถnetim Kurulu รผyelerinin ลŸirketin 2025 yฤฑlฤฑ hesap dรถnemi faaliyet, iลŸlem ve hesaplarฤฑndan dolayฤฑ ibra edilmeleri.
6 – Yรถnetim Kurulu’nun 2025 yฤฑlฤฑ hesap dรถnemine iliลŸkin kรขrฤฑn daฤŸฤฑtฤฑmฤฑ hakkฤฑndaki รถnerisinin gรถrรผลŸรผlerek karara baฤŸlanmasฤฑ.
7 – Tรผrk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasasฤฑ Kurulu dรผzenlemeleri gereฤŸince Yรถnetim Kurulu tarafฤฑndan รถnerilen BaฤŸฤฑmsฤฑz Denetleme KuruluลŸu seรงiminin onaylanmasฤฑ.
8 – II-23.3 sayฤฑlฤฑ ร–nemli Nitelikteki ฤฐลŸlemler ve Ayrฤฑlma Hakkฤฑ TebliฤŸi kapsamฤฑnda, ลžirketimizin maliki olduฤŸu taลŸฤฑnmazฤฑn Tandem Yayฤฑncฤฑlฤฑk Sanayi ve Ticaret Anonim ลžirketi’ne devri iลŸleminin รถnemli nitelikte iลŸlem olarak deฤŸerlendirilmesi nedeniyle, Yรถnetim Kurulu kararฤฑnฤฑn kamuya aรงฤฑklandฤฑฤŸฤฑ tarihte ลžirket’te pay sahibi olup genel kurul toplantฤฑsฤฑna katฤฑlan ve iลŸleme olumsuz oy kullanarak muhalefet ลŸerhini toplantฤฑ tutanaฤŸฤฑna iลŸleten pay sahiplerinin TebliฤŸ’in 11’inci maddesinin ikinci fฤฑkrasฤฑnda belirtilen usuldeki paylarฤฑ iรงin ayrฤฑlma hakkฤฑna sahip olduklarฤฑ hususunda pay sahiplerinin bilgilendirilmesi.
9 – TebliฤŸ hรผkรผmleri uyarฤฑnca hesaplanan ayrฤฑlma hakkฤฑ kullanฤฑm fiyatฤฑ รผzerinden, malvarlฤฑฤŸฤฑ devri iลŸlemine olumsuz oy kullanarak muhalefet ลŸerhini toplantฤฑ tutanaฤŸฤฑna iลŸleten pay sahiplerinin paylarฤฑnฤฑn ลžirket tarafฤฑndan satฤฑn alฤฑnacaฤŸฤฑ ve ayrฤฑlma hakkฤฑ kullanฤฑm sรผrecine iliลŸkin detaylara Bilgilendirme Dokรผmanฤฑ ile Ayrฤฑlma Hakkฤฑ Kullanฤฑm Duyurusu’nda yer verildiฤŸi hususunda pay sahiplerinin bilgilendirilmesi.
10 – ลžirketimizin maliki olduฤŸu SelimpaลŸa Mahallesi 2087. Sokak No: 12 Silivri/ฤฐstanbul adresinde yer alan, รผzerinde otel, restoran, dรผkkรขn ve depo alanlarฤฑ bulunan taลŸฤฑnmazฤฑn 370.000.000 TL bedel ile Tandem Yayฤฑncฤฑlฤฑk Sanayi ve Ticaret Anonim ลžirketi’ne devrinin gรถrรผลŸรผlmesi ve onaya sunulmasฤฑ.
11 – ฤฐstifa eden Yรถnetim Kurulu รผyelerinin yerine yeni รผye seรงimi.
12 – Yรถnetim Kurulu รผyelerinin รผcretlerinin belirlenmesi.
13 – Sermaye Piyasasฤฑ Kurulu dรผzenlemeleri gereฤŸince oluลŸturulan “BaฤŸฤฑลŸ ve Yardฤฑm Politikasฤฑ”nฤฑn pay sahiplerinin onayฤฑna sunulmasฤฑ, 2025 yฤฑlฤฑnda yapฤฑlan baฤŸฤฑลŸ ve yardฤฑmlar konusunda pay sahiplerine bilgi verilmesi ve 2026 yฤฑlฤฑnda yapฤฑlacak baฤŸฤฑลŸ ve yardฤฑmlar iรงin รผst sฤฑnฤฑr belirlenmesi.
14 – 2025 yฤฑlฤฑ iรงerisinde iliลŸkili taraflar ile yapฤฑlan iลŸlemler hakkฤฑnda bilgi verilmesi.
15 – 2025 yฤฑlฤฑnda ลžirket’in รผรงรผncรผ kiลŸiler lehine vermiลŸ olduฤŸu teminat, rehin, ipotek ve kefaletler hakkฤฑnda pay sahiplerine bilgi verilmesi.
16 – Yรถnetim kontrolรผnรผ elinde bulunduran pay sahiplerine, Yรถnetim Kurulu รผyelerine, idari sorumluluฤŸu bulunan yรถneticilere ve bunlarฤฑn eลŸ ve ikinci dereceye kadar kan ve sฤฑhrรฎ yakฤฑnlarฤฑna Tรผrk Ticaret Kanunu’nun 395 ve 396’ncฤฑ maddeleri ile Sermaye Piyasasฤฑ Kurulu dรผzenlemeleri รงerรงevesinde izin verilmesi, 2025 yฤฑlฤฑ hesap dรถneminde bu kapsamda gerรงekleลŸtirilen iลŸlemler hakkฤฑnda pay sahiplerine bilgi verilmesi.
17 – Dilek ve temenniler.
Gรผndemde Yer Alan Hak Kullanฤฑm Sรผreรงleri
Kar Payฤฑ DaฤŸฤฑtฤฑm
ร–nemli Nitelikte ฤฐลŸlem
Genel Kurul ร‡aฤŸrฤฑ Dรถkรผmanlarฤฑ
EK: 1
Davetiye_gรผndem_vekaletname_2025.pdf – DiฤŸer Genel Kurul ร‡aฤŸrฤฑ Dokรผmanฤฑ
EK: 2
Bilgilendirme_Dokumani_2025.pdf – Genel Kurul Bilgilendirme Dokรผmanฤฑ
Genel Kurul Sonuรงlarฤฑ
Genel Kurul Yapฤฑldฤฑ mฤฑ?
Evet
Genel Kurul Sonuรงlarฤฑ

PRฤฐZMA PRES MATBAACILIK YAYINCILIK SANAYฤฐ VE TฤฐCARET ANONฤฐM ลžฤฐRKETฤฐ’NฤฐN 07 AฤžUSTOS 2026 CUMA GรœNรœ YAPILAN 2025 YILI OLAฤžAN GENEL KURUL TOPLANTISI’NA AฤฐT TOPLANTI TUTANAฤžI

Toplantฤฑ Bilgileri

PRฤฐZMA PRES MATBAACILIK YAYINCILIK SANAYฤฐ VE TฤฐCARET ANONฤฐM ลžฤฐRKETฤฐ’nin 2025 yฤฑlฤฑ OlaฤŸan Genel Kurul Toplantฤฑsฤฑ 07 AฤŸustos 2026 Cuma gรผnรผ saat 12:00’de Atatรผrk Organize Sanayi Bรถlgesi 75. Yฤฑl Caddesi No: 21 Hadฤฑmkรถy-Arnavutkรถy/ฤฐSTANBUL adresinde, ฤฐstanbul Ticaret ฤฐl MรผdรผrlรผฤŸรผ’nรผn 06.08.2026 tarih ve 125 050 289 sayฤฑlฤฑ yazฤฑsฤฑyla gรถrevlendirilen Bakanlฤฑk Temsilcisi DฤฐLEK DEMฤฐRCฤฐ gรถzetiminde yapฤฑlmฤฑลŸtฤฑr.

ร‡aฤŸrฤฑ ve ฤฐlan

Toplantฤฑya ait davet T.T.K.’nun 414.Maddesi ve Esas SรถzleลŸmede รถngรถrรผldรผฤŸรผ gibi ve gรผndemi de ihtiva edecek ลŸekilde; toplantฤฑ ilanฤฑnฤฑn Tรผrkiye Ticaret Sicil Gazetesi’nin 16.07.2026 tarih ve 11623 sayฤฑlฤฑ nรผshasฤฑnฤฑn 1508. sayfasฤฑnda ve ลŸirketimiz www.prizmapress.com.tr internet sitesinde 21 gรผn รถnceden ilan edilmek suretiyle sรผresi iรงerisinde yapฤฑlmฤฑลŸtฤฑr.

Toplantฤฑ Nisabฤฑ

Hazฤฑr bulunanlar listesinin incelenmesinde, ลžirketin toplam 77.449.591 TL sermayesine karลŸฤฑlฤฑk gelen 77.449.591 adet paydan 3.398.169,840 adet payฤฑn asaleten, 19.985.836,680 adet payฤฑn vekรขleten ve 1 adet payฤฑn elektronik ortamda olmak รผzere toplam 23.384.006,520 adet payฤฑn toplantฤฑda temsil edildiฤŸi anlaลŸฤฑlmฤฑลŸtฤฑr. Kanun ve Esas SรถzleลŸme’de รถngรถrรผlen asgari toplantฤฑ nisabฤฑnฤฑn mevcut olduฤŸunun anlaลŸฤฑlmasฤฑ รผzerine toplantฤฑ Yรถnetim Kurulu BaลŸkan Yardฤฑmcฤฑsฤฑ RaลŸit Kuru tarafฤฑndan aรงฤฑlmฤฑลŸ ve gรผndemin gรถrรผลŸรผlmesine geรงilmiลŸtir.

GรœNDEM MADDE 1: AรงฤฑlฤฑลŸ ve Toplantฤฑ BaลŸkanlฤฑฤŸฤฑnฤฑn Seรงimi

ลžirket ortaฤŸฤฑ ve Yรถnetim Kurulu BaลŸkanฤฑ Metin Kuru tarafฤฑndan toplantฤฑ baลŸkanlฤฑฤŸฤฑ iรงin RaลŸit Kuru teklif edilmiลŸtir. Teklife gรถre;

Toplantฤฑ BaลŸkanlฤฑฤŸฤฑna : RaลŸit Kuru’ nun,

YazmanlฤฑฤŸa : Muharrem Geรงen’in

Oy Saymanฤฑ MemurluฤŸuna :Senay Ergรผn’รผn seรงilmesine geรงildi. 67.854.591,68 adet kabul, 1 ret oy ile, katฤฑlanlarฤฑn oy รงokluฤŸu ile kabul edildi.

Toplantฤฑ baลŸkanฤฑ, diฤŸer gรผndem maddelerinin gรถrรผลŸรผlmesine geรงmeden รถnce gรผndem maddelerinin oylanmasฤฑnda el kaldฤฑrma usulรผ ile aรงฤฑk oylama yรถntemi kullanฤฑlacaฤŸฤฑnฤฑ belirterek ilan edilmiลŸ olan mevcut gรผndemi okudu.

GรœNDEM MADDE 2: 2025 Yฤฑlฤฑ Yรถnetim Kurulu Faaliyet Raporu

2025 yฤฑlฤฑ faaliyetlerine iliลŸkin Yรถnetim Kurulu Faaliyet Raporu daha รถnce paydaลŸlarฤฑn incelemesine sunulduฤŸundan okunmuลŸ kabul edilmesi Yรถnetim Kurulu รผyesi Sayฤฑn RaลŸit Kuru tarafฤฑndan oylamaya sunuldu. 67.854.591,68 adet kabul, 1 ret oy ile, katฤฑlanlarฤฑn oy รงokluฤŸu ile kabul edildi. GรถrรผลŸรผlmek รผzere mรผzakereye aรงฤฑldฤฑ. Sรถz alan olmadฤฑ.

GรœNDEM MADDE 3: 2025 yฤฑlฤฑ BaฤŸฤฑmsฤฑz Denetim KuruluลŸu Raporu

2025 yฤฑlฤฑ hesap dรถnemine ait BaฤŸฤฑmsฤฑz Denetim KuruluลŸu Raporu daha รถnce paydaลŸlarฤฑn incelemesine sunulduฤŸundan okunmuลŸ kabul edilmesi oya sunuldu. 67.854.591,68 adet kabul, 1 ret oy ile, katฤฑlanlarฤฑn oy รงokluฤŸu ile okunmuลŸ olmasฤฑ kabul edildi.

GรœNDEM MADDE 4: 2025 Yฤฑlฤฑ Finansal Tablolarฤฑ

2025 yฤฑlฤฑ hesap dรถnemine ait finansal tablolar daha รถnce paydaลŸlarฤฑn incelemesine sunulduฤŸundan okunmuลŸ kabul edilmesi oya sunuldu. 67.854.591,68 adet kabul, 1 ret oy ile, Katฤฑlanlarฤฑn oy รงokluฤŸu ile kabul edildi. Finansal tablolarฤฑn kabulรผne geรงildi. 67.854.591,68 adet kabul, 1 ret oy ile, Katฤฑlanlarฤฑn oy รงokluฤŸu ile kabul edildi.

GรœNDEM MADDE 5: Yรถnetim Kurulu รœyelerinin ฤฐbrasฤฑ

ลžirketin 2025 yฤฑlฤฑ faaliyetlerinden dolayฤฑ Yรถnetim Kurulu รœyelerinin ibrasฤฑna geรงildi.

Yรถnetim Kurulu รผyelerinin her biri kendi ibralarฤฑnda sahibi olduklarฤฑ paylardan doฤŸan oy haklarฤฑnฤฑ kullanmamฤฑลŸtฤฑr. RaลŸit Kuru 1 adet olumsuz oya karลŸฤฑlฤฑk 20.207.535,080 olumlu oy ile katฤฑlanlarฤฑn oy รงokluฤŸu ile ibra edilmiลŸtir. Metin Kuru 1 adet olumsuz oya karลŸฤฑlฤฑk 20.207.535,080 olumlu oy ile katฤฑlanlarฤฑn oy รงokluฤŸu ile ibra edilmiลŸtir. Sibel Kuru 1 adet olumsuz oya karลŸฤฑlฤฑk 20.207.535,080 olumlu oy ile katฤฑlanlarฤฑn oy รงokluฤŸu ile ibra edilmiลŸtir. Mustafa DemirtaลŸ 1 adet olumsuz oya karลŸฤฑlฤฑk 20.207.535,080 olumlu oy ile katฤฑlanlarฤฑn oy รงokluฤŸu ile ibra edilmiลŸtir. ฤฐlyas Tรผfekรงi 1 adet olumsuz oya karลŸฤฑlฤฑk 20.207.535,080 olumlu oy ile katฤฑlanlarฤฑn oy รงokluฤŸu ile ibra edilmiลŸtir.

GรœNDEM MADDE 6: 2025 Yฤฑlฤฑ Kรขr DaฤŸฤฑtฤฑmฤฑ

2025 Yฤฑlฤฑ dรถnem sonucu ile ilgili Yรถnetim Kurulu รถnerisi olan;

Sermaye Piyasasฤฑ Kurulu’nun Seri II-14.1 sayฤฑlฤฑ TebliฤŸi gereฤŸince Uluslararasฤฑ Muhasebe/Finansal Raporlama Standartlarฤฑ’na gรถre hazฤฑrlanan bilanรงomuzda 174.527-TL net dรถnem karฤฑ mevcuttur.

V.U.K. hรผkรผmlerine gรถre dรผzenlenmiลŸ yasal kayฤฑtlarฤฑmฤฑzda da 540.916,90-TL net dรถnem karฤฑ mevcuttur.

2025 yฤฑlฤฑ dรถnem sonucu ile ilgili olarak, Sermaye Piyasasฤฑ Kurulu’nun Seri II-14.1 sayฤฑlฤฑ TebliฤŸi gereฤŸince Uluslararasฤฑ Muhasebe/ Finansal Raporlama Standartlarฤฑ’na ve yasal kayฤฑtlara gรถre dรผzenlenmiลŸ finansal tablolarฤฑmฤฑzda yer alan tutarlar ile ilgili olarak, kar payฤฑ daฤŸฤฑtฤฑlmama kararฤฑ oylamaya sunulmuลŸtur. 67.854.591,68 adet kabul, 1 ret oy ile, Katฤฑlanlarฤฑn oy รงokluฤŸu ile kabul edildi.

GรœNDEM MADDE 7: BaฤŸฤฑmsฤฑz Denetim KuruluลŸunun seรงimi

6102 Sayฤฑlฤฑ Tรผrk Ticaret Kanunu’nun 399. Maddesi ve Sermaye Piyasasฤฑ Kurulu’nun ilgili mevzuatฤฑ gereฤŸi, 2025 yฤฑlฤฑna ait Denetรงi ve Topluluk Denetรงisi ( BaฤŸฤฑmsฤฑz Denetim ลžirketi) olarak seรงilen 0008077560300017 mersis numaralฤฑ, Kฤฑsฤฑklฤฑ Mah. Bosna Blv. No:25/4 รœskรผdar ฤฐstanbul adresinde bulunan “GRC BaฤŸฤฑmsฤฑz Denetim A.ลž.” Genel Kurul’un onayฤฑna sunuldu. 67.854.591,68 adet kabul, 1 ret oy ile, Katฤฑlanlarฤฑn oy รงokluฤŸu ile kabul edildi.

GรœNDEM MADDE 8: Ayrฤฑlma Hakkฤฑ Konusunda Bilgilendirme

Sermaye Piyasasฤฑ Kurulunun II-23.3 sayฤฑlฤฑ ร–nemli Nitelikteki ฤฐลŸlemler ve Ayrฤฑlma Hakkฤฑ TebliฤŸi kapsamฤฑnda; ลžirketin maliki olduฤŸu taลŸฤฑnmazฤฑn Tandem Yayฤฑncฤฑlฤฑk Sanayi ve Ticaret Anonim ลžirketi’ne devri iลŸleminin รถnemli nitelikte iลŸlem olarak deฤŸerlendirilmesi nedeniyle, yรถnetim kurulu kararฤฑnฤฑn kamuya aรงฤฑklandฤฑฤŸฤฑ tarihte ลžirkette pay sahibi olup genel kurul toplantฤฑsฤฑna katฤฑlan ve iลŸleme olumsuz oy kullanarak muhalefet ลŸerhini toplantฤฑ tutanaฤŸฤฑna iลŸleten pay sahiplerinin, TebliฤŸ’in 11’inci maddesinin ikinci fฤฑkrasฤฑnda belirtilen usuldeki paylarฤฑ iรงin ayrฤฑlma hakkฤฑna sahip olduklarฤฑ hususunda pay sahiplerine bilgi verildi.

GรœNDEM MADDE 9: Ayrฤฑlma hakkฤฑ kullanฤฑm sรผreci konusunda bilgilendirme

TebliฤŸ hรผkรผmleri uyarฤฑnca hesaplanan ayrฤฑlma hakkฤฑ kullanฤฑm fiyatฤฑ รผzerinden, malvarlฤฑฤŸฤฑ devri iลŸlemine olumsuz oy kullanarak muhalefet ลŸerhini toplantฤฑ tutanaฤŸฤฑna iลŸleten pay sahiplerinin paylarฤฑnฤฑn ลžirket tarafฤฑndan satฤฑn alฤฑnacaฤŸฤฑ ve ayrฤฑlma hakkฤฑ kullanฤฑm sรผrecine iliลŸkin ayrฤฑntฤฑlarฤฑn Bilgilendirme Dokรผmanฤฑ ile Ayrฤฑlma Hakkฤฑ Kullanฤฑm Duyurusunda yer aldฤฑฤŸฤฑ hususunda pay sahiplerine bilgi verildi.

GรœNDEM MADDE 10: TaลŸฤฑnmaz devrinin gรถrรผลŸรผlmesi ve onaylanmasฤฑ

Bakanlฤฑk Temsilcisi Anonim ลžirketlerin Genel Kurul Toplantฤฑlarฤฑnฤฑn Usul ve Esaslarฤฑ ฤฐle Bu toplantฤฑlarda Bulunacak Bakanlฤฑk TemsilciliฤŸi YรถnetmeliฤŸinin 22. Madde 12. Fฤฑkrasฤฑnda, ‘Genel Kurul toplantฤฑsฤฑnda, รถnemli miktarda ลŸirket aktiflerinin toptan satฤฑลŸฤฑ kararฤฑ, ลŸirket sermayesinin en az yรผzde yetmiลŸbeลŸini oluลŸturan pay sahiplerinin olumlu oylarฤฑyla alฤฑnฤฑr. ฤฐlk toplantฤฑda bu nisabฤฑn bulunmamasฤฑ halinde , yapฤฑlacak ikinci toplantฤฑda da aynฤฑ nisap aranฤฑr.’ Hรผkmรผnรผn yer aldฤฑฤŸฤฑnฤฑ belirtti ve bu madde iรงin yรถnetmelikte nisabฤฑn yรผzde yetmiลŸbeลŸ olduฤŸunu belirterek iลŸbu ลŸerhini tutanaฤŸa yazdฤฑrdฤฑ.

ลžirketin maliki olduฤŸu SelimpaลŸa Mahallesi 2087. Sokak No: 12 Silivri/ฤฐstanbul adresinde yer alan, รผzerinde otel, restoran, dรผkkรขn ve depo alanlarฤฑ bulunan taลŸฤฑnmazฤฑn 370.000.000 TL bedelle Tandem Yayฤฑncฤฑlฤฑk Sanayi ve Ticaret Anonim ลžirketi’ne devri gรถrรผลŸรผldรผ. Yapฤฑlan oylama sonucunda Sermaye Piyasasฤฑ Kurulu’nun(II-23.3) Sayฤฑlฤฑ ร–nemli Nitelikli ฤฐลŸlemler ve Ayrฤฑlma Hakkฤฑ TebliฤŸi’nin 10. Maddesi gereฤŸince yeterli nisap saฤŸlanmak suretiyle taลŸฤฑnmaz devri Katฤฑlanlarฤฑn 20.207.535,080 adet kabul, 1 ret oy ile, oy รงokluฤŸu ile kabul edildi. Pay sahipleri arasฤฑndan katฤฑlanlarฤฑn herhangi bir muhalefet ลŸerhi bulunmamaktadฤฑr.

GรœNDEM MADDE 11: Yeni Yรถnetim Kurulu รผyesi seรงimi

Yรถnetim Kurulu รผyeliฤŸinden istifa eden Sibel KURU’nun yerine, Genel Kurulun onayฤฑna sunulmak รผzere Muharrem GEร‡EN’in Yรถnetim Kurulu รผyesi olarak atandฤฑฤŸฤฑ hususu Genel Kurulun bilgisine sunuldu. Yapฤฑlan gรถrรผลŸmeler ve oylama sonucunda, Muharrem GEร‡EN’in Yรถnetim Kurulu รผyeliฤŸine atanmasฤฑnฤฑn onaylanmasฤฑna ve istifa eden Sibel KURU’nun kalan gรถrev sรผresini tamamlamak รผzere Yรถnetim Kurulu รผyesi olarak gรถrevine devam etmesine, BaฤŸฤฑmsฤฑz Yรถnetim Kurulu รœyesi Mustafa DemirtaลŸ’ฤฑn yerine, Gamze Erdem รถnerildi. 67.854.591,68 adet kabul, 1 ret oy ile, Katฤฑlanlarฤฑn oy รงokluฤŸu ile kabul edildi.

GรœNDEM MADDE 12: Yรถnetim Kurulu รœyelerinin รœcretleri

Yรถnetim Kurulu รœyelerine aylฤฑk 125.000 TL BaฤŸฤฑmsฤฑz Yรถnetim Kurulu รœyelerine 65.000 TL huzur hakkฤฑ รถdenmesi oylamaya sunuldu. 67.854.591,68 adet kabul, 1 ret oy ile, Katฤฑlanlarฤฑn oy รงokluฤŸu ile kabul edildi.

GรœNDEM MADDE 13: BaฤŸฤฑลŸ ve Yardฤฑm Politikasฤฑ; 2025 BaฤŸฤฑลŸlarฤฑ ve 2026 รœst Sฤฑnฤฑrฤฑ

2025 yฤฑlฤฑ iรงinde herhangibir kiลŸi ve kuruluลŸa baฤŸฤฑลŸ yapฤฑlmadฤฑฤŸฤฑ konusunda; ayrฤฑca 2026 yฤฑlฤฑ iรงin ลŸirket cirosunun %3’รผne tekabรผl eden tutarฤฑn baฤŸฤฑลŸ รผst sฤฑnฤฑrฤฑ olarak belirlenmesi hususunu Yรถnetim Kurulu BaลŸkanฤฑ RaลŸit Kuru oylamaya sundu. 67.854.591,68 adet kabul, 1 ret oy ile, katฤฑlanlarฤฑ oy รงokluฤŸu ile kabul edildi.

GรœNDEM MADDE 14: ฤฐliลŸkili Taraf ฤฐลŸlemleri

2025 yฤฑlฤฑ iรงerisinde iliลŸkili taraflar ile gerรงekleลŸtirilen ve yรผzde on sฤฑnฤฑrฤฑnฤฑ aลŸan yayฤฑn ve sรผreklilik arz eden iลŸlemlere iliลŸkin yรถnetim kurulu tarafฤฑndan hazฤฑrlanacak olan raporun KAP’ta ilan edileceฤŸi hususunda bilgi verildi.

GรœNDEM MADDE 15: รœรงรผncรผ KiลŸiler Lehine Verilen Teminat, Rehin, ฤฐpotek ve Kefaletler

ลžirketin 3.kiลŸiler lehine verilmiลŸ herhangi bir TRฤฐ(Teminat, Rehin, ฤฐpotek) yoktur. TRฤฐ’lerle ilgili olarak elde edilmiลŸ herhangi bir gelir ve menfaat bulunmamaktadฤฑr. Genel Kurul’ a bilgi verildi.

GรœNDEM MADDE 16: TTK 395 ve 396 Kapsamฤฑnda ฤฐzin Verilmesi ve ฤฐลŸlemler Hakkฤฑnda Bilgi

Yรถnetim Kurulu รผyelerine Tรผrk Ticaret Kanunu’nun 395. ve 396. Maddelerinde yazฤฑlฤฑ muameleleri yapabilmeleri iรงin yetki verilmesi hususu Genel Kurulun onayฤฑna sunuldu. 67.854.591,68 adet kabul, 1 ret oy ile, katฤฑlanlarฤฑn oy รงokluฤŸu ile kabul edildi.

GรœNDEM MADDE 17: Dilek ve temenniler

Dilekler bรถlรผmรผnde sรถz alan olmamฤฑลŸtฤฑr.

Gรผndemde gรถrรผลŸรผlecek baลŸka bir konu kalmadฤฑฤŸฤฑndan toplantฤฑya toplantฤฑ baลŸkanฤฑ Sayฤฑn RaลŸit Kuru tarafฤฑndan son verildi. Hiรงbir ortaฤŸฤฑn itirazฤฑ olmadฤฑ. Bu toplantฤฑ tutanaฤŸฤฑ toplantฤฑ mahalinde dรผzenlendi. Okunarak imzalandฤฑ. 07.08.2026

Hak Kullanฤฑm Sรผreรงleri ฤฐle ฤฐlgili Alฤฑnan Kararlar
Kar Payฤฑ DaฤŸฤฑtฤฑm
GรถrรผลŸรผldรผ
ร–nemli Nitelikte ฤฐลŸlem
Onaylandฤฑ
Genel Kurul Sonuรง Dรถkรผmanlarฤฑ
EK: 1
2025 Genel Kurul Toplantฤฑ Tutanagฤฑ.pdf – Tutanak
EK: 2
2025 Genel Kurul Hazirun1.pdf – Hazฤฑr Bulunanlar Listesi
Ek Aรงฤฑklamalar

ลžirketimizin 2025 Yฤฑlฤฑ OlaฤŸan Genel Kurul Toplantฤฑsฤฑ, 07 AฤŸustos 2026 Cuma gรผnรผ saat 12.00’de Atatรผrk Organize Sanayi Bรถlgesi 75. Yฤฑl Caddesi No:21 Hadฤฑmkรถyโ€“Arnavutkรถy/ฤฐstanbul adresindeki ลžirket merkezinde yapฤฑlmฤฑลŸtฤฑr.

Kamuoyuna saygฤฑyla duyurulur.

PRฤฐZMA PRES MATBAACILIK YAYINCILIK SANAYฤฐ VE TฤฐCARET A.ลž.

Bildirim Eki Sayfalarฤฑ

2025 Genel Kurul Toplantฤฑ Tutanagฤฑ.pdf โ€” sayfa 1
BORSATEK.COM'u haber kaynaฤŸฤฑ olarak ekleyin
Borsa, dรถviz, altฤฑn, kripto ve piyasa haberlerinde en gรผncel ve gรผvenilir kaynaฤŸa an be an ulaลŸฤฑn.
+ Ekle
2025 Genel Kurul Toplantฤฑ Tutanagฤฑ.pdf โ€” sayfa 2
2025 Genel Kurul Toplantฤฑ Tutanagฤฑ.pdf โ€” sayfa 3
2025 Genel Kurul Toplantฤฑ Tutanagฤฑ.pdf โ€” sayfa 4
2025 Genel Kurul Hazirun1.pdf โ€” sayfa 1
Davetiye_gรผndem_vekaletname_2025.pdf โ€” sayfa 1
Davetiye_gรผndem_vekaletname_2025.pdf โ€” sayfa 2
Davetiye_gรผndem_vekaletname_2025.pdf โ€” sayfa 3
Davetiye_gรผndem_vekaletname_2025.pdf โ€” sayfa 4
Davetiye_gรผndem_vekaletname_2025.pdf โ€” sayfa 5
Bilgilendirme_Dokumani_2025.pdf โ€” sayfa 1
Bilgilendirme_Dokumani_2025.pdf โ€” sayfa 2
Bilgilendirme_Dokumani_2025.pdf โ€” sayfa 3
Bilgilendirme_Dokumani_2025.pdf โ€” sayfa 4
Bilgilendirme_Dokumani_2025.pdf โ€” sayfa 5
Bilgilendirme_Dokumani_2025.pdf โ€” sayfa 6
Bilgilendirme_Dokumani_2025.pdf โ€” sayfa 7
Bilgilendirme_Dokumani_2025.pdf โ€” sayfa 8
Bilgilendirme_Dokumani_2025.pdf โ€” sayfa 9
Bilgilendirme_Dokumani_2025.pdf โ€” sayfa 10
Bilgilendirme_Dokumani_2025.pdf โ€” sayfa 11
Bilgilendirme_Dokumani_2025.pdf โ€” sayfa 12
Bilgilendirme_Dokumani_2025.pdf โ€” sayfa 13

*** Bu haber, KAP bildirimi esas alฤฑnarak oluลŸturulmuลŸtur. Yatฤฑrฤฑm tavsiyesi niteliฤŸi taลŸฤฑmaz. BaฤŸlayฤฑcฤฑ metin aลŸaฤŸฤฑdaki orijinal KAP bildirimidir.

PRZMA - PRฤฐZMA PRES MATBAACILIK YAYINCILIK SANAYฤฐ VE TฤฐCARET A.ลž. ร–zet Bilgiler

Merkez AdresiAtatรผrk Organize Sanayi Bรถlgesi 75. Yฤฑl Cad. No:21 Hadฤฑmkรถy-Arnavutkรถy/ฤฐSTANBUL
Elektronik Posta Adresi[email protected]
ฤฐnternet Adresiwww.prizmapress.com.tr
BaฤŸฤฑmsฤฑz Denetim KuruluลŸuGRC BAฤžIMSIZ DENETฤฐM A.ลž.
ลžirketin SรผresiSรผresiz
Sermaye Piyasasฤฑ Aracฤฑnฤฑn ฤฐลŸlem GรถrdรผฤŸรผ PazarANA PAZAR
SektรถrฤฐMALAT / KAฤžIT VE KAฤžIT รœRรœNLERฤฐ BASIM
Dahil OlduฤŸu EndekslerBIST TรœM, BIST ORMAN, KAฤžIT, BASIM, BIST ฤฐSTANBUL, BIST KOBI SANAYฤฐ, BIST ANA, BIST TรœM-100, BIST SINAฤฐ

PRZMA - PRฤฐZMA PRES MATBAACILIK YAYINCILIK SANAYฤฐ VE TฤฐCARET A.ลž. BaฤŸlantฤฑ Kurulacak Yetkililer

Senay Ergรผn
Yatฤฑrฤฑmcฤฑ ฤฐliลŸkileri Bรถlรผm Yรถneticisi
0212 771 46 36
Sibel Kuru Billurcu
Yatฤฑrฤฑmcฤฑ ฤฐliลŸkileri Bรถlรผm Gรถrevlisi
0212 771 46 36

PRZMA - PRฤฐZMA PRES MATBAACILIK YAYINCILIK SANAYฤฐ VE TฤฐCARET A.ลž. Finansal Bilgiler

FฤฐNANSAL DURUM TABLOSU

FฤฐNANSAL DURUM TABLOSU2023/122024/122025/122026/03
Sunum Para BirimiTLTLTLTL
Finansal Tablo NiteliฤŸiKonsolide OlmayanKonsolide OlmayanKonsolide OlmayanKonsolide Olmayan
Dรถnen Varlฤฑklar133.751.060158.867.539280.941.422318.328.168
Duran Varlฤฑklar193.356.389267.024.772381.723.416421.939.685
Toplam Varlฤฑklar327.107.449425.892.311662.664.838740.267.853
Kฤฑsa Vadeli Yรผkรผmlรผlรผkler71.787.10570.120.31477.292.659100.433.722
Uzun Vadeli Yรผkรผmlรผlรผkler8.555.87619.690.16449.656.72262.853.843
Toplam Yรผkรผmlรผlรผkler80.342.98189.810.478126.949.381163.287.565
Ana OrtaklฤฑฤŸa Ait ร–zkaynaklar246.764.468336.081.833535.715.457576.980.288
ร–denmiลŸ Sermaye24.000.00072.000.00077.449.59177.449.591
Kontrol Gรผcรผ Olmayan Paylar
Toplam ร–zkaynaklar246.764.468336.081.833535.715.457576.980.288
Toplam Kaynaklar327.107.449425.892.311662.664.838740.267.853
KAR VEYA ZARAR VE DฤฐฤžER KAPSAMLI GELฤฐR TABLOSU2023/122024/122025/122026/03
Sunum Para BirimiTLTLTLTL
Finansal Tablo NiteliฤŸiKonsolide OlmayanKonsolide OlmayanKonsolide OlmayanKonsolide Olmayan
Hasฤฑlat70.038.03650.143.054110.735.62112.491.377
SatฤฑลŸlarฤฑn Maliyeti-64.991.739-42.587.930-100.956.307-13.442.034
Ticari Faaliyetlerden Brรผt Kar (Zarar)5.046.2977.555.1249.779.314-950.657
Finans Sektรถrรผ Faaliyetleri Hasฤฑlatฤฑ
Finans Sektรถrรผ Faaliyetleri Maliyeti
Finans Sektรถrรผ Faaliyetlerinden Brรผt Kรขr (Zarar)
Brรผt Kรขr (Zarar)5.046.2977.555.1249.779.314-950.657
Esas Faaliyet Kรขrฤฑ (Zararฤฑ)-6.372.754-8.887.401-14.510.986-10.047.788
Finansman Geliri (Gideri) ร–ncesi Faaliyet Kรขrฤฑ (Zararฤฑ)-10.482.884-1.702.79028.890.728-5.286.649
Sรผrdรผrรผlen Faaliyetler Vergi ร–ncesi Kรขrฤฑ (Zararฤฑ)57.553.257-1.52722.819.899-4.000.774
Sรผrdรผrรผlen Faaliyetler Dรถnem Kรขrฤฑ (Zararฤฑ)45.128.586-8.504.998183.716-12.886.865
Durdurulan Faaliyetler Dรถnem Kรขrฤฑ (Zararฤฑ)
Net Dรถnem Kรขrฤฑ (Zararฤฑ)45.128.586-8.504.998183.716-12.886.865
Dรถnem Kรขrฤฑnฤฑn (Zararฤฑnฤฑn) DaฤŸฤฑlฤฑmฤฑ, Kontrol Gรผcรผ Olmayan Paylar0000
Dรถnem Kรขrฤฑnฤฑn (Zararฤฑnฤฑn) DaฤŸฤฑlฤฑmฤฑ, Ana Ortaklฤฑk Paylarฤฑ45.128.586-8.504.998183.716-12.886.865
DiฤŸer Kapsamlฤฑ Gelir (Gider)-16.747.723-11.813.2424.215.035354.076
Toplam Kapsamlฤฑ Gelir (Gider)28.380.863-20.318.2404.398.751-12.532.789
Toplam Kapsamlฤฑ Gelirin DaฤŸฤฑlฤฑmฤฑ, Kontrol Gรผcรผ Olmayan Paylar0000
Toplam Kapsamlฤฑ Gelirin DaฤŸฤฑlฤฑmฤฑ, Ana Ortaklฤฑk Paylarฤฑ28.380.863-20.318.2404.398.751-12.532.789

KAR VEYA ZARAR

KAR VEYA ZARAR VE DฤฐฤžER KAPSAMLI GELฤฐR TABLOSU2023/122024/122025/122026/03
Sunum Para BirimiTLTLTLTL
Finansal Tablo NiteliฤŸiKonsolide OlmayanKonsolide OlmayanKonsolide OlmayanKonsolide Olmayan
Hasฤฑlat70.038.03650.143.054110.735.62112.491.377
SatฤฑลŸlarฤฑn Maliyeti-64.991.739-42.587.930-100.956.307-13.442.034
Ticari Faaliyetlerden Brรผt Kar (Zarar)5.046.2977.555.1249.779.314-950.657
Finans Sektรถrรผ Faaliyetleri Hasฤฑlatฤฑ
Finans Sektรถrรผ Faaliyetleri Maliyeti
Finans Sektรถrรผ Faaliyetlerinden Brรผt Kรขr (Zarar)
Brรผt Kรขr (Zarar)5.046.2977.555.1249.779.314-950.657
Esas Faaliyet Kรขrฤฑ (Zararฤฑ)-6.372.754-8.887.401-14.510.986-10.047.788
Finansman Geliri (Gideri) ร–ncesi Faaliyet Kรขrฤฑ (Zararฤฑ)-10.482.884-1.702.79028.890.728-5.286.649
Sรผrdรผrรผlen Faaliyetler Vergi ร–ncesi Kรขrฤฑ (Zararฤฑ)57.553.257-1.52722.819.899-4.000.774
Sรผrdรผrรผlen Faaliyetler Dรถnem Kรขrฤฑ (Zararฤฑ)45.128.586-8.504.998183.716-12.886.865
Durdurulan Faaliyetler Dรถnem Kรขrฤฑ (Zararฤฑ)
Net Dรถnem Kรขrฤฑ (Zararฤฑ)45.128.586-8.504.998183.716-12.886.865
Dรถnem Kรขrฤฑnฤฑn (Zararฤฑnฤฑn) DaฤŸฤฑlฤฑmฤฑ, Kontrol Gรผcรผ Olmayan Paylar0000
Dรถnem Kรขrฤฑnฤฑn (Zararฤฑnฤฑn) DaฤŸฤฑlฤฑmฤฑ, Ana Ortaklฤฑk Paylarฤฑ45.128.586-8.504.998183.716-12.886.865
DiฤŸer Kapsamlฤฑ Gelir (Gider)-16.747.723-11.813.2424.215.035354.076
Toplam Kapsamlฤฑ Gelir (Gider)28.380.863-20.318.2404.398.751-12.532.789
Toplam Kapsamlฤฑ Gelirin DaฤŸฤฑlฤฑmฤฑ, Kontrol Gรผcรผ Olmayan Paylar0000
Toplam Kapsamlฤฑ Gelirin DaฤŸฤฑlฤฑmฤฑ, Ana Ortaklฤฑk Paylarฤฑ28.380.863-20.318.2404.398.751-12.532.789

Canlฤฑ Dรถviz Kurlarฤฑ

AdAlฤฑลŸ โ‚บSatฤฑลŸ โ‚บDฤŸลŸ.%
DOLAR 47.725147.74380.07%
EURO 55.112955.15510.05%
JAPON YENฤฐ 3.333.339-0.06%
ฤฐSVฤฐร‡RE FRANKI 58.883558.92110.09%
STERLฤฐN 64.498864.55080.14%
ร‡ฤฐN YUANI 7.07447.07840.08%
RUS RUBLESฤฐ 0.57830.57870.05%

Canlฤฑ Altฤฑn Fiyatlarฤฑ

Canlฤฑ Kripto Paralar

KriptoSonDฤŸลŸ. (%)
Bitcoin 63990.28 -1.3979%
Ethereum 1876.06 -1.9993%
Tether USDt 1.00 -0.0049%
BNB 599.64 -0.4666%
Solana 75.95 -0.7412%
USDC 1.00 0.0005%
XRP 1.01 -1.6182%
Dogecoin 0.07 0.8072%
Toncoin 1.33 0.2855%
Cardano 0.19 -3.2727%
Shiba Inu 0.00 -2.9567%
Avalanche 6.53 0.8811%

KรถลŸe Yazarlarฤฑ

Reklam