Ramazan Ülger TSB'nin ilk başkanı

Ramazan Ülger TSB'nin ilk başkanı

Türkiye Sigorta Birliği adıyla tek çatı altında birleştirilen, sigorta, reasürans ve emeklilik şirketleri yeni yönetim kurulunu seçti

A+A-

Türkiye Sigorta Birliği'nin (TSB) yeni Yönetim Kurulu ve görev dağılımı belirlendi.  Birlik tarafından yapılan açıklamaya göre, 11 Nisan'da gerçekleştirilen seçimli genel kuruldan sonra bugün ilk toplantısını yaparak, yeni yönetim kurulu üyelerini belirledi. Türkiye Sİgorta Birliği'nin 4 üyeden oluşan yeni yönetimi, Hayat ve Emeklilik Yönetim Komitesi, Hayat Dışı Yönetim Komitesi başkanları ile iki komiteden seçilen birer üyeden oluşturuldu.

TSB Yönetim Kurulu’nda iki yıl görev yapacak isimler şöyle:

Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Ülger - (Groupama Genel Müdürü), Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı / Hayat Dışı Yönetim Komitesi Başkanı Ragıp Yergin - (Liberty Sigorta Genel Müdürü), Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı / Hayat ve Emeklilik Yönetim Komitesi Başkanı Mete Uğurlu - (Anadolu Hayat ve Emeklilik Genel Müdürü), Yönetim Kurulu Üyesi / Hayat Dışı Yönetim Komitesi Üyesi Uğur Gülen - (Aksigorta Genel Müdürü), Yönetim Kurulu Üyesi / Hayat ve Emeklilik Yönetim Komitesi Üyesi Şeref Aksaç - (Ziraat Hayat ve Emeklilik Genel Müdürü).

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.