Rekabet Kurumuโnun internet sitesinde yer alan duyurulara gรถre Kurul, Flint Group’un fleksografik ve tipo baskฤฑ iล kollarฤฑnฤฑn (XSYS Business) LSF11 Folio Bidco GmbH tarafฤฑndan devralฤฑnmasฤฑ iลlemine izin verdi.
Devralฤฑnmasฤฑ iลlemi onaylandฤฑ.
Brightstar Telekomรผnikasyon ve Daฤฤฑtฤฑm Limited ลirketinin tek kontrolรผnรผn nihai olarak Redington (India) Limited tarafฤฑndan kontrol edilen Arena Bilgisayar Sanayi ve Ticaret Aล tarafฤฑndan devralฤฑnmasฤฑ iลlemi onaylandฤฑ.
Discovery, Inc. tarafฤฑndan AT&T, Inc.’in WarnerMedia bรถlรผmรผnรผn, iลletmesinin, faaliyetlerinin, aktif ve pasiflerinin devralฤฑnmasฤฑ iลlemine izin verilmesi kararlaลtฤฑrฤฑldฤฑ.
โฤฐลletme hakkฤฑnฤฑn verilmesi” yรถntemi
Topรงam Hidroelektrik Santrali ile bu santral tarafฤฑndan kullanฤฑlan taลฤฑnmazlarฤฑn “iลletme hakkฤฑnฤฑn verilmesi” yรถntemiyle รถzelleลtirilmesiyle ilgili olarak, teklif sahipleri Bilgin Gรผรง Santralleri Enerji รretim Aล ve Nokta Yatฤฑrฤฑm Holding Aล’nin her biri aรงฤฑsฤฑndan gerรงekleลtirilecek devralma iลlemine izin verildi.
ฤฐzne tabi olmadฤฑฤฤฑna karar verildi
Rekabet Kurulu, Artฤฑbir Enerji Aล’nin yรผzde 100 hissedarฤฑ olduฤu iลtiraki Antges Enerji รretim Aล’nin bir kฤฑsฤฑm hissesinin nihai olarak Arz Gayrimenkul ve Giriลim Sermayesi Portfรถy Yรถnetimi Aล tarafฤฑndan kontrol edilen Arz Gayrimenkul ve Giriลim Sermayesi Portfรถy Yรถnetimi Anonim ลirketi รรงรผncรผ Giriลim Sermayesi Yatฤฑrฤฑm Fonu tarafฤฑndan devralฤฑnmasฤฑ ve bรถylelikle Arz Gayrimenkul ve Giriลim Sermayesi Portfรถy Yรถnetimi Anonim ลirketi รรงรผncรผ Giriลim Sermayesi Yatฤฑrฤฑm Fonu ile Artฤฑbir Enerji Aล tarafฤฑndan Antges Enerji รretim Aล รผzerinde ortak kontrol kurulmasฤฑ iลleminin izne tabi olmadฤฑฤฤฑna karar verdi.
Avrasya Gaz Aล’nin paylarฤฑnฤฑn bir kฤฑsmฤฑnฤฑn Promak Enerji Sanayi Ticaret Aล tarafฤฑndan devralฤฑnmasฤฑ iลleminin kapsamda olmadฤฑฤฤฑ kararlaลtฤฑrฤฑldฤฑ.
KIKO S.p.A. ve Doฤuล Zhenfa Kozmetik Ticaret Aล ortaklฤฑฤฤฑnda, Tรผrkiye’de kozmetik รผrรผnleri toptan ve perakende satฤฑลฤฑ, pazarlamasฤฑ ve diฤer faaliyetlerini gerรงekleลtirmek รผzere kurulu KIKO Kozmetik รrรผnleri Ticaret Aล hisselerinin tamamฤฑnฤฑn Doฤuล Zhenfa Kozmetik Ticaret Aล tarafฤฑndan devralฤฑnmasฤฑ iลleminin izne tabi olmadฤฑฤฤฑna karar verildi.
Rekabet Kuruluna baลvuruldu
รte yandan, SBK Holding Aล’ye ait Heksagon Mรผhendislik ve Tasarฤฑm Aล paylarฤฑnฤฑn Heksagon Danฤฑลmanlฤฑk ve Ticaret Aล tarafฤฑndan devralฤฑnmasฤฑ iลlemi iรงin Rekabet Kuruluna baลvuruldu.







