Samsung Galaxy S24 satışları patladı

Samsung Galaxy S24 satışları patladı

Teknoloji devi Samsung'un yeni amiral gemisi serisi Galaxy S24, satışlarda büyük bir başarı yakaladı. Bir önceki seriye kıyasla satışları iki katına çıkaran Galaxy S24, global çapta büyük ilgi görüyor.

A+A-

Teknoloji tutkunlarının büyük ilgi gösterdiği Samsung'un Galaxy S24 serisi, bir önceki Galaxy S23 serisine kıyasla satışları iki katına çıkararak büyük bir başarıya imza attı. Şirketten yapılan açıklamaya göre, global çapta büyük ilgi gören Galaxy S24 serisi, Samsung'un akıllı telefon pazarındaki liderlik konumunu daha da güçlendirdi.

S24, S24+ ve S24 Ultra modellerinden oluşan seri, teknoloji tutkunlarının beklentilerini aşan özellikleri ve yapay zeka desteğiyle dikkat çekiyor. Türkiye'de de büyük ilgiyle karşılanan seri, bir önceki seriye kıyasla satışları iki katına çıkardı ve ilk haftadan stoklar tükendi. Kısa süre içerisinde stokların yenilenmesinin ardından da ilgi devam ediyor.

Samsung'un online mağazasında sunulan özel renk seçenekleri de kullanıcılar tarafından ilgi görüyor. Galaxy S24 ve S24+ için özel yeşil, safir mavi, turuncu; Galaxy S24 Ultra için ise titanyum mavi, titanyum yeşil, titanyum turuncu renk seçenekleri, kullanıcıların kişisel tercihlerine hitap ediyor.

Galaxy S24 serisi, Güney Kore'de de büyük bir başarı yakaladı. Serinin Güney Kore'deki çıkışının ardından ilk 28 günde 1 milyon adet satışa ulaşarak rekor bir başarıya imza atıldı. Galaxy S24 serisi, ABD ve Hindistan'da da tüketicilerden büyük ilgi gördü. Her iki ülkede de serinin satışa sunulmasıyla birlikte Samsung, satışlarını artırdı ve daha fazla kişiye ulaştı.

Serinin amiral gemisi olan Galaxy S24 Ultra, sunduğu özelliklerle kullanıcıların en çok tercih ettiği model oldu. Olağanüstü teknik kabiliyetlerinin yanında yapay zeka özellikleriyle de dikkat çeken Galaxy S24 Ultra, Samsung'un teknoloji dünyasındaki öncü konumunu daha da güçlendiriyor.

 

İlgili Haberler