Shiba Inu 1 dolar olabilir mi? İşte hayaller ve gerçekler

Shiba Inu 1 dolar olabilir mi? İşte hayaller ve gerçekler

Shiba Inu topluluğunun SHIB fiyatı için belirlediği çeşitli ölçüt standartları var. Kısa vadede, fiyattan bir 'sıfır' silindiğinde bunu kutluyorlar. Orta ve uzun vadede ise 1 cent ve 1 dolar hayalleri var.

A+A-

Shiba Inu, ATH'sini 28 Ekim 2021 tarihinde oluşturdu. O tarihte, 0,00008845 $'ı başarıyla perçinledi. SHIB, 2 Haziran Cuma günü 0,00000848$'dan fazladan bir sıfır ile işlem görüyordu. Bu da zirve noktasından %90'lık bir düşüşe işaret ediyor.

Shiba Inu'nun 1$ kriterine ulaşması için %11,792,353'lük bir yükseliş başlatması gerekecek. Kripto piyasası şu anda bir rutin içinde. Shiba Inu da dahil olmak üzere çoğu varlığın fiyatı durgun seyrediyor. Geçtiğimiz gün SHIB yalnızca %0,59 oranında yükselirken, haftalık bazda yaklaşık %0,1 oranında düşüş gösterdi.

Bu aşamada 1 $'a ulaşmak oldukça gerçekçi görünmüyor. Aslında, 0,01 $'a ulaşmak da şu anda oldukça zor görünüyor, çünkü SHIB'nin yaklaşık %117.825 oranında eğilmesi gerekecek.

Bu tür kilometre taşlarına ulaşmak, önemli bir büyüme ve önemli bir zaman gerektirecek. Buna paralel olarak, piyasa koşulları, benimseme, yatırımcı duyarlılığı, genel talep ve token'ın faydası gibi çeşitli faktörler de aynı şeyin belirlenmesinde kilit rol oynayacak.

Piyasaların oldukça değişken olduğu ve ani fiyat hareketlerinin tüccarları ve yatırımcıları şaşırttığı bilinen bir gerçek. Kripto fiyatları, özellikle de meme coinlerin fiyatları genellikle hızlı dalgalanmalar yaşar ve bu da kilometre taşlarına ulaşmanın ne kadar zaman alacağını belirlemeyi belirsiz hale getirir. Bu nedenle, SHIB gibi yatırımlara dikkatle yaklaşılması önerilir.

Not: Bu yazı bir yatırım tavsiyesi niteliğinde kesinlikle değildir.

İlgili Haberler