Siemens AG, lojistik kanadฤฑnฤฑn posta ve paket bรถlรผmรผnรผ Kรถrber AG‘ye satmakta anlaลtฤฑ. Bu satฤฑลฤฑn ลirketin portfรถyรผnรผ dรผzene sokmak ve yazฤฑlฤฑm konusunda ilerlemek iรงin atฤฑlan en son adฤฑm olduฤu belirtildi. Alman mรผhendislik devi, bu takvim yฤฑlฤฑnda tamamlamasฤฑ beklenen anlaลmayla birimi Kรถrber’e 1,15 milyar euroya (1,31 milyar dolar) satmayฤฑ kabul ettiฤini bildirdi.
Hamburg merkezli Kรถrber, mektuplarฤฑ ve paketleri ayฤฑrmak iรงin ekipman รผreten birimin entegre edileceฤi bir tedarik zinciri teknolojisi bรถlรผmรผ iลletiyor. Satฤฑล, ลirketlerin pandemi sฤฑrasฤฑnda online alฤฑลveriลteki ani artฤฑลla baลa รงฤฑkmak iรงin lojistik harcamalarฤฑnฤฑ artฤฑrdฤฑฤฤฑ bir zamanda gerรงekleลti.
Limanlarda ve sฤฑnฤฑflandฤฑrma ofislerinde koronavirรผs salgฤฑnlarฤฑ nedeniyle personel devamsฤฑzlฤฑklarฤฑ da teslimat gecikmelerine yol aรงarak ลirketleri gelecekteki aksama olasฤฑlฤฑฤฤฑnฤฑ azaltmak iรงin otomasyon yatฤฑrฤฑmlarฤฑna yรถnlendirdi.
“Valeo Siemens e-Automotive”deki payฤฑnฤฑย da satฤฑyor
Siemens, Alman ลirketinin karฤฑnฤฑ yaklaลฤฑk 300 milyon Euro (342.60 milyon dolar) artฤฑracak bir anlaลmayla Valeo Siemens eAutomotive ortak giriลiminden de รงฤฑkฤฑyor. Siemens, % 50 hissesini, iลi enerji aktarma organฤฑ iล grubuna entegre edecek olan Valeo’ya satacaฤฤฑnฤฑ aรงฤฑkladฤฑ.
Siemens, 2022 mali yฤฑlฤฑnฤฑn ikinci รงeyreฤinde yaklaลฤฑk 300 milyon euroluk olumlu kar etkisinin kaydedileceฤini ve anlaลmanฤฑn Temmuz 2022’de tamamlanmasฤฑnฤฑn beklendiฤini bildirdi.







