Şişecam'da grev kararı

Şişecam'da grev kararı

Şişecam bağlı ortaklıkları Trakya Cam, Anadolu Cam ve Paşabahçe 'nin de aralarında bulunduğu bazı fabrikalarında yürütülen toplu iş görüşmelerinde Kristal-İş Sendikası tarafından grev kararı alındı

A+A-

Şişecam bağlı ortaklıkları Trakya Cam, Anadolu Cam ve Paşabahçe 'nin de aralarında bulunduğu bazı fabrikalarında yürütülen toplu iş görüşmelerinde Kristal-İş Sendikası tarafından grev kararı alındığını duyurdu.

Şişecam'dan KAP'a yapılan açıklamada, grev uygulama tarihinin 20 Haziran olarak belirlendiği; toplu iş sözleşmesi sürecinin ise hâlâ devam ettiği belirtildi.

Açıklamaya göre, Kristal-İş'in grev kararı aldığı fabrikalar arasında, Trakya Cam Trakya Fabrikası, Mersin Fabrikası ve Otocam Fabrikası, Trakya Yenişehir Cam Sanayi Yenişehir Fabrikası, Anadolu Cam Mersin Fabrikası, Anadolu Cam Yenişehir Sanayi Yenişehir Fabrikası, Paşabahçe Cam Sanayi Kırklareli Fabrikası, Mersin Fabrikası ve Eskişehir Fabrikası ile Cam Elyaf Sanayi Cam Elyaf Fabrikası bulunuyor.

Etiketler : , ,

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar; inançlara saldırı içeren ve doğru imla kuralları ile yazılmamış,ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.